Sijainti ja aikataulu

SijaintiAlavieska
Osoite Alavieska
  
AjankohtaAlkaa: 08.06.2024, klo 20.30
Päättyy: 09.06.2024, klo 01.00

Lisätietoa

Retkeillään yöllä Piimäpolkua pitkin Alavieskassa. Polku on metsämaastossa. Lähtö Ylivieskasta Sievintien ABC:n pihasta la klo 20.30. Ajellaan kimppakyydein Kähtävän Paskanevalle sivupolun päähän. Polku ei ole vahva ja kosteutta löytyy, joten suosituksena on saappaat. Edetään voimien mukaan ja palataan takaisin, kun siltä tuntuu. Kävelymatkaa tulee yhteensä 6-8 km. Tavoite paluuseen on noin klo 1. Yön yli retkeilijät voivat yöpyä Jussilan kämpällä, jossa myös puucee. Kämpälle on kävelymatkaa noin 4 km, josta viimeinen kilometri on soratietä, josta opastus. Mukaan omat eväät, juomaa ja varustus sään mukaisesti. Tavoitteena on viihtyisä rento retki. Ilmoittautumiset Ilkka Harmaalalle p. 040 5314190 tai sähköpostilla ilkka.h1(at)outlook.com.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKuku yö ulkona -retki Piimäpolulle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPatikointi
Kokoontumis- / lähtöpaikkaJoutsentien ABC:n parkkipaikka, Ylivieska
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen08.06.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöIlkka Harmaala
Sähköpostiilkka.h1@outlook.com
Puhelinnumero040 531 4190

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut