Sijainti ja aikataulu

SijaintiSavonlinna
Osoite Savonlinna
  
AjankohtaAlkaa: 10.08.2024, klo 10.00
Päättyy: 14.08.2024, klo 00.00

Lisätietoa

Ylivieskan latu järjestää melontaretken Saimaan Pihlajavedelle viikolla 33. Lähtö lauantaina 10.8.2024. Vesille lähdetään Savonlinnan eteläkaakon puolelta Pellossalosta Kongonsaaren lossin rannasta. Kierretään Pihlajaveden saaristossa 3-4 päivän aikana. Alue on luonnonsuojelualuetta, jossa asuu norppia ja noin paria sataa lintulajia on siellä tavattu. Käydään saarissa kiipeilemässä ja istutaan nuotiolla pimenevissä illoissa. Kalastusvälineet voi ottaa mukaan. Nähtävää riittää. Alueesta leirintäpaikkoineen saa hyvän käsityksen retkikartan avulla.

Osallistujille on sen verran vaatimuksia, että on uskallettava kohtuullisessa aallokossa meloa. Päivittäin matkaa kertyy keskimäärin 20 km. Melontaretken varusteista löydät tietoa: https://drive.google.com/file/d/1_XsTK-M6n8meWbFQ3VKVK-pKwiOXzn8Q/view

Kajakkeja saa vuokrata Ylivieskan ladulta. Jos on enemmän lähtijöitä, niin otetaan kajakkikärry mukaan.

Retken hinta on 80 eur/hlö ja se sisältää retken ohjauksen ja mennen tullen majoituksen lomamökissä Juvan Camping-alueella. Automatkat tehdään kimppakyydein, niiden kulut eivät sisälly retken hintaan. Ilmoittautumiset 19.5. mennessä. Myöhemminkin ehtii ilmoittautua, jos tuohon mennessä ei ole varmaa tietoa osallistumisesta. Ennen retkeä pidetään yhteinen suunnittelupalaveri.

Ilmoittautumiset Ilkka Harmaalalle p. 040 5314190 tai ilkka.h1(at)outlook.com

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKongonsaaren kierros -melontaretki Saimaan Pihlajavedelle
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMelonta
Kokoontumis- / lähtöpaikkaYlivieska
Ilmoittautuminen19.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöIlkka Harmaala
Sähköpostiilkka.h1@hotmail.com
Puhelinnumero0405314190

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut