Sijainti ja aikataulu

SijaintiHelsinki
OsoitePakilantie 124, 00670 Helsinki
  
AjankohtaAlkaa: 24.02.2024, klo 11.00
Päättyy: 24.02.2024, klo 15.00

Lisätietoa

Tervetuloa viettämään koko perheen monipuolista ulkoilupäivää Kansallisen hiihtopäivän päätapahtumaan Helsingin Paloheinään 24.2. klo 11-15. Ohjelmassa on muun muassa: - Lasten hiihtomaa by Hiihtoliitto - Ohjattuja muumiperheen hiihtokouluja - Ohjattuja aikuisten hiihtotekniikkatunteja - Ohjattuja aikuisten hiihtoretkiä - Mahdollisuus kokeilla telttasaunaa ja kylmävesialtaita - Soveltavan ulkoilun välinelainaamo - Suksitestiklinikka by Intersport Tammisto - Voiteluklinikka by Vauhti Speed OY Tapahtuman juontaa koko kansan ulkoilulähettiläs ja Kansallisen Hiihtopäivän suojelija Mikko "Peltsi" Peltola. Tapahtumassa myynnissä soppatykkikeittoa sekä kahvia/mehua ja lettuja. Tapahtuma on avoin kaikille. Esteettömyyskuvailun löydät osoitteesta: https://www.suomenlatu.fi/kansallinen-hiihtopaiva/etusivu/esteettomyyskuvailu.html Tapahtuman järjestää Suomen Latu, Suomen latu Paloheinä, Vantaan Latu ja Polku, Porkkalan polku, Pikomalan retkeilijät, Hiihtoliitto, Intersport Tammisto sekä Vauhti Speed Oy

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKoko perheen Kansallinen hiihtopäivä 2024 Paloheinässä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
Lumikenkäily
Laturetket
Lasten hiihtokoulu
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen23.02.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöPetteri Tiainen
Sähköpostipetteri.tiainen@suomenlatu.fi

UUDENMAAN LATUALUE

Uudenmaan latualueeseen kuuluu 28 paikallisyhdistystä ja 2 tunturikerho. Aluetoiminnan tavoitteena on kanssakäymisen lisääminen sekä viestintä. Näiltä sivuilta löydät latualueen yhteyshenkilöt, julkiset asiakirjat ja yhteiset tapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut