Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
Osoite Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 01.05.2024, klo 00.00
Päättyy: 30.09.2024, klo 23.59

Lisätietoa

Pyöräilyyn kannustava leikkimielinen Kilometrikisa käynnistyy jälleen 1. toukokuuta. Pyöräilet sitten huviksesi tai tosissasi, lähde mukaan kesän kilometrikisaan Raision Rinkan joukkueessa. Käy kauppareissu pyörällä, kaikki kilometrit lasketaan! Luvassa on jälleen roppakaupalla pyöräilyn iloa ja riemua sekä hyvää mieltä ja kohonnutta kuntoa. Väittävät, että osallistuminen ja omien pyöräilykilometrien seuraaminen kannustaa polkemaan enemmän ja henkilöautokin jää kuulemma useammin kotiin. Rekisteröidy jos et ole aikaisemmin ollut kisassa mukana sivulla kilometrikisa.fi. Jos olit jo viime vuonna kirjaudu tunnuksillasi ja liity mukaan Raision Rinkan joukueeseen. Osallistumiskoodi joukkueeseemme on rinkka2024

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKilometrikisa
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiPyöräily
IlmoittautuminenJos olet ollut kisassa aiemmin, vanhat tunnuksesi toimivat edelleen (muista käyttää kirjautuessa käyttäjätunnusta). Jos olet mukana ensi kertaa, rekisteröidy ensin käyttäjäksi ja kirjaudu sisään.
Ilmoittautuminen31.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöArmi Laamanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
www-sivutraisionrinkka.fi

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut