Sijainti ja aikataulu

SijaintiTampere
Osoite, 33610 Tampere
  
AjankohtaAlkaa: 24.02.2024, klo 10.00
Päättyy: 24.02.2024, klo 16.00

Lisätietoa

Lähtöpaikka Tasanteenkadun ja Aitolahdentien risteys, johon saa auton parkkiin. Hiihdetään Tampereen Atalasta joko Kangasalan Santasaareen (n. 14km suunta, mikäli jääolosuhteet sen sallivat tai Kangasalan näkötornille n. 12km suunta). Santasaaren kotalaavulla voi syödä eväitä tai paistaa makkaraa ja näkötornin kahvilasta voi ostaa purtavaa. Joka tapauksessa reppuhiihtona mennään, taukotakit mukaan. Kovat tyypit hiihtää Kaupista asti ja tähtäävät klo 10 Atalaan. Bussi nro 28 joka lähtee Rautatienkadulta hotellin edestä aseman puolelta klo 9.31 on Atalassa klo 9.54 eli noin 10.00 paukku. Ruutanasta voi takasin tullessa mennä bussilla takaisin kaupunkiin. Hiihtotyyli perinteinen.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKansallisen hiihtopäivän hiihtoretki Atalasta
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
Kokoontumis- / lähtöpaikkaTasanteenkadun ja Aitolahdentien risteys
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen24.02.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöMarika Viinikka
Puhelinnumero050 550 9072

TAMPEREEN TAIVALTAJAT RY

Tampereen Taivaltajat ry on vuonna 1958 perustettu kuntoliikunnan ja retkeilyn parissa toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Hämeen Latualueeseen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä luonnossa tapahtuvasta liikunnasta kansalaistapa. Tätä toiminta-ajatusta yhdistyksessämme toteutetaan järjestämällä kuntoliikuntatilaisuuksia, retkiä ja vaelluksia sekä koulutusta.

Katso yhdistyksen omat sivut