Sijainti ja aikataulu

SijaintiÄhtäri
Osoite Ähtäri
  
AjankohtaAlkaa: 24.02.2024, klo 09.00
Päättyy: 24.02.2024, klo 20.00

Lisätietoa

Talven tervehenkisin teemapäivä kutsuu sinua nappaamaan sukset kainaloon ja hiihtämään hyvää mieltä. Olisiko viimeistään nyt aika kaivaa sukset varastosta, pakata eväät reppuun ja lähteä laturetkelle. Ota mukaan oma perhe tai vaikka kaveriporukka. Kansallisena hiihtopäivänä on hiihtolatujen läheisyyteen eripuolilla Ähtäriä ja Lehtimäkeä sijoitettu postilaatikoita. Kirjaa laatikossa olevaan vihkoon liikuntasuorituksesi niin olet mukana tuotepalkintojen arvonnassa. "Bongaa" vaikka kaikki suorituspaikat, sillä nyt on hyvä syy lähteä tutustumaan alueemme monipuolisiin latuverkkoihin.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiKansallinen hiihtopäivä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen01.01.1900 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäÄhtärin kaupunki, Ähtärinjärven Sydänyhdistys ry, Ähtärin Valpas ry, Ähtärin urheilijat ry, Ähtärin eräveikot ry ja Eläkeliiton Ähtärin osasto

SUOMENSELÄN SAMOILIJAT RY

Suomenselän Samoilijat on Suomen Latu ry:n paikallisjärjestö Suomenselän alueella (Ähtäri, Soini, Lehtimäki). Löydä kanssamme mielekkäitä tapoja liikkua ja nauttia luonnosta!

Katso yhdistyksen omat sivut