Sijainti ja aikataulu

SijaintiVantaa
OsoiteKuusijärventie 1, 01260 Vantaa
  
AjankohtaAlkaa: 11.11.2023, klo 10.00
Päättyy: 11.11.2023, klo 15.00

Lisätietoa

Lähde kanssamme opastetulle patikointiretkelle metsäpolkua pitkin Kuusijärveltä Bisan majalle ja takaisin. Yhteislähtö klo 10.00 Kuusijärveltä Sipoonkorpi-infotaulun edestä. Kävelyvauhtimme on rauhallinen. Takaisin Kuusijärvelle palataan osittain eri reittiä . Polkuretken voi tehdä myös oman aikataulun mukaan seuraamalla oransseja reittimerkkejä Bisajärvelle, Metsähallituksen tulipaikalle saakka. Siitä eteenpäin majalle johdattavat opaste ja omat luontoaiheiset kysymysrastimme, joiden oikeat vastaukset voi tarkistaa majalla. Reitin pituus on edestakaisin noin 7 km.

Majalta lähtee päiväksi sinisin nauhoin merkitty reitti hiidenkirnulle, edestakainen matka noin 4 km. Sateiden jälkeen hiidenkirnulle vievät polut saattavat olla paikoitellen märkiä ja liukkaita (kalliota ja juuria), joten otathan sääolosuhteet huomioon jalkinevalinnassasi. Myös sauvoista on apua.

Majan kahvila on avoinna klo 10.00–15.00. Tarjolla on kahvia, teetä, kaakaota, makkaraa sekä muurinpohjalettuja kermavaahdon ja hillon kera. Suosittelemme ottamaan oman mukin mukaan. Vähennetään yhdessä kertakäyttöastioiden käyttöä ja jätteiden määrää. Tervetuloa retkelle Sipoonkorpeen!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiIsänpäivän aaton polkuretki Sipoonkorvessa
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPatikointi
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKuusijärven ulkoilukeskus, Sipoonkorpi-infotaulu

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöMaarit Kylmäluoma
Sähköpostimaarit.kylmaluoma@elisanet.fi
Puhelinnumero0400 811 570

VANTAAN LATU ja POLKU RY

Vantaan Latu ja Polku ry on perustettu 4.2.1965 ja se toimii Vantaan alueella. Yhdistys järjestää kuntoiluun, ulkoiluun, retkeilyyn ja muuhun luontoliikuntaan liittyviä tapahtumia. Vantaan Latu ja Polku ry:n keskusjärjestö on Suomen Latu ry.

Katso yhdistyksen omat sivut