Sijainti ja aikataulu

SijaintiInari
Osoite Inari
  
AjankohtaAlkaa: 31.07.2023, klo 07.00
Päättyy: 05.08.2023, klo 23.00

Lisätietoa

Ennakkoilmoitus lomien varaamiseksi kesän viikon kestävälle melontaretkelle Inarinjärvelle. Lähtö on 31. 7. Lähtöpäivä sovitaan ilmoittautujien toiveen mukaisesti. Toteutuu yhteiskyydein mahdollisimman pitkälle. Varustevaraukset Ylivieskan ladulta. Retken hinta 50€ ilman majoitusta? Sisältää vuokratuvan ja saunan mukavuudet torstaina 3.8. Selkälahden tuvalla. Ilmoittautumisen yhteydessä voi esittää toivomuksen , että haluaako yhteisen mökkimajoituksen saunalla menoiltana, vai mennäänkö suoraan telttaleiriin Nanguniemelle. Lähtijöille suunnittelukokous keväämmällä. Majoitus ja matka- ja muut kulut omakustanteisesti.

Reitti ma: Naguniemen satama – Tyllylahden leiripaikka 12km ti: Tyllylahti – Kärppäsaaren autiotupa 15km, ke: Kärppäsaari – Pikkuroiron saari 15km, joka on erämaa-alueella, jossa ei ole mukavuuksia. To: Pikku-Roiro – Selkälahti 13 km, jossa vuokratupa ja sauna sisältyy retken hintaan, pe: Selkälahti – Punainen tupa autiotupa17 km tai suoraan autoille 9km. Varaus aikataulun ja reitin muutoksiin sääolosuhteiden mukaan.

Ilmoittautumiset Ilkka Harmaala p. 040 5314190 tai ilkka.h1@outlook.com

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiInarin melontaretki
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaYlivieska
IlmoittautuminenIlmoittautumiset Ilkka Harmaala p. 040 5314190 tai ilkka.h1@outlook.com
Hinnoittelu50€ ilman majoitusta

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöIlkka Harmaala
Sähköpostiilkka.h1@outlook.com

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut