Sijainti ja aikataulu

SijaintiRistiina
OsoiteLinnaniementie, 52300 Ristiina
  
AjankohtaAlkaa: 15.05.2024, klo 18.00
Päättyy: 15.05.2024, klo 20.30

Lisätietoa

Rinkkalaiset kutsuvat mukaan Linnaniemen iltapatikkaan Mikkelin ja Mäntyharjun latulaiset. Kuljemme yhdessä 3,6 km pitkän polkureitin myötäpäivään. Linnaniemen laavulla nokipannukahvit ja makkarat. Ota oma muki mukaan. Ilmoittautumiset 13.5. mennessä Ristiinassa Helenalle, puh. 040 827 6927. Tule mukaan tapaamaan latulaisia ja näkemään ja kokemaan keväinen Linnaniemi ja sen monipuolinen luonto.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiIltapatikka Ristiinan Linnaniemessä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
Retkeily
Sauvakävely
Kokoontumis- / lähtöpaikkaLinnaniementien parkkipaikka.
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen13.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHelena Turkki
Sähköpostihelena.turkki@gmail.com
Puhelinnumero040 827 6927

RISTIINAN RINKKA RY

Olemme Suomen Ladun jäsenyhdistys ja toimimme Mikkelin Ristiinassa. Ulkoilu ympäri vuoden ja eri muodoissaan on toimintamme perusta. Meitä tapaa kesäisin pyöräilemässä ja patikoimassa, talvisin talviuintipaikalla, sauvakävelemässä, hiihtämässä jne. Osallistumme paikallisiin yleisötapahtumiin, järjestämme omia retkiä ja osallistumme valtakunnallisiin teematapahtumiin. Tarjolla monipuolisia tehtäviä vapaaehtoisille.
Toivomme jokaisen löytävän itselleen sopivan tavan ulkoilla.
Tervetuloa mukaan.

Katso yhdistyksen omat sivut