Sijainti ja aikataulu

SijaintiTurku
Osoite Turku
  
AjankohtaAlkaa: 08.05.2024, klo 19.00
Päättyy: 08.05.2024, klo 20.15

Lisätietoa

Metsämielellä liikutaan leppoisasti noin kaksi kilometriä, tarkoituksena nauttia terveyttä edistävästä liikkumisesta. Vauhti pidetään sellaisena, että pystyy puhumaan puuskuttamatta. Välillä pysähdytään tekemään harjoituksia. *** Pukeudu säänmukaisesti ja niin, että pysähtyessä ei tulisi kylmä. Jalassa kannattaa olla metsäkävelyyn sopivat jalkineet, mieluummin lenkkitossut kuin tennarit. Varaa mukaasi myös vesipullo, jos haluat juoda välillä. *** Huomioitavaa! Kovalla sateella emme lähde kävelylle – peruuntumisesta ilmoitetaan tapahtumakalenterissa ja Facebookissa. Harjoitusten aikana keskityt itseesi, omiin havaintoihisi ja tuntemuksiisi, joten suosittelen jättämään tällä kävelyllä koiran kotiin. Puhelin pidetään kävelyn aikana mielellään äänettömällä. *** Metsämieli © on Suomessa kehitetty hyvinvointimenetelmä, joka yhdistää fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin sekä luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutukset. Metsämielellä kävellään ja retkeillään luonnossa ja matkan varrella tehdään helppoja mielentaitoharjoituksia jutellen myös hyvinvoinnista. ** Kokoontuminen Isosuon parkkipaikalla. Tie parkkipaikalle löytyy Autoliike Kamux Raision (Vahdontie 30) läheltä. Google Maps karttalinkki: https://maps.app.goo.gl/QQaNzfzmcE8iaTaa6 *** Lisätietoja ohjaajalta: Tarja Aittala, Metsämieli-vertaisvetäjä, tarja.aittala@turunlatu.fi

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiIltakävely Pomponrahkalla Metsämielellä
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMetsämieli
Kokoontumis- / lähtöpaikkaIsosuon P-paikka
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen25.04.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöTarja Aittala
Sähköpostitarja.aittala@turunlatu.fi

TURUN LATU RY

Turun Latu ry:n toiminnan tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Yhdistyksen toimintaa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin. Ohjaajat ja muut toimijat tekevät työtään vastikkeetta.

Turun Latu ry perustettiin 1.10.1956 ja rekisteröitiin 30.10.1956.
Yhdistys on Suomen Ladun jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen.
Katso yhdistyksen omat sivut