Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 539 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 10.05.2023, klo 17.00
Päättyy: 10.05.2023, klo 18.30

Lisätietoa

Tervetuloa ohjatulle luontoretkelle Kiljavan sairaalan ranta-alueelle tiistaina 10.5. klo 17-18:30. Teemme noin kolmen kilometrin rauhallisen kävelyretken polkuja pitkin. Pysähtelemme retken varrella tekemään pieniä kehonhuolto- ja rentoutumisharjoitteita. Retken vetää luonto-ohjaaja Silja Vuohensilta.
Kannustavaa ja iloista mieltä retkelle mukana tuomassa on Siljan pieni ja rauhallinen koira, Käpy -jackrusselinterrieri. Silja suorittaa retken aikana eläintenkouluttajan ammattitutkinnon näytön eläinavusteisissa palveluissa toimimisesta, joten retkellä on mukana Siljan opettaja arvioimassa koiran kanssa toimintaa.
Kokoonnumme Kiljavan sairaalan takana sijaitsevalla Nurmijärven Latu ja Polku ry:n parkkipaikalla klo 17. Osoite on Kiljavantie 539; aja pitkä ylämäki ylös sairaalalle, jatka tietä eteenpäin ja seuraa Nurmijrven latu ja polku ry pysäköinti -kylttejä. Tarvitset retkelle mukaan sään mukaiset vaatteet ja riittävän tukevat kengät, joilla pärjäät vaihtelevalla metsäpolulla. Päätämme retken Siperianrannan nuotiopaikalle, johon halukkaat voivat jäädä evästelemään retken jälkeen, joten voit halutessasi pakata reppuun nuotioeväät!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHyvinvointia luonnosta
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiKävely
Kokoontumis- / lähtöpaikkaNurlan parkkipaikka

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöSilja Vuohensilta
Sähköpostisilja.vuohensilta@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut