Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 539, 05250 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 06.05.2023, klo 07.30
Päättyy: 06.05.2023, klo 18.00

Lisätietoa

Melonnan päiväretki, Hyvinkään läpimelonta 6.5 7:30-18
Hyvinkään läpimelonta yhteistyössä Hyvinkään Melojat ry:n kanssa. Kokoontuminen Siperianrannassa 7:30 os. Kiljavantie 539, 05250 Kiljava. Kontilla pakataan kalusto ja siirtyminen kimppakyydein kanoottitrailerin kanssa Suolijärven Hapulahteen Hapulahdentie 114, 11710 Hyvinkää . Paluu retken loputtua Siperianrantaan. Yhdessä trailerin purku ja kaluston huolto.
Suolijärven Hapulahdesta melotaan suolijärven eteläpäähän josta pieni kanto-osuus välilampeen, väilammen jälkeen myös kanto-osuus kytäjärveen. Kytäjärven rannassa pidämme reilun maatauon jolloin on mahdollista syödä eväitä. Kytäjärven padolta pieni kanto-osuus Kytäjokeen. Kytäjoesta liitytään Vantaanjokeen. Retki lopetetaan Hyvinkään maaseutuoppilaitoksen karjasillalle (laituri) Melontamatkaa kertyy arviolta 19 km yhteensä. Retkelle lähtijän tulee olla suorittanut melonnan alkeiskurssin tai omaavan vastaavat melontataidot.
Muista ottaa mukaan sään mukainen vaatetus, vaihtovaatteet kuivapussiin, aurinkolasit, päähine, juotavaa, energiapitoista naposteltavaa ja ruokaa jonka voit syödä maatauon aikana.
Käytössä NurLan melontakalusto, mutta omin välineinkin saa osallistua. NurLan kalusto kuljetetaan trailerilla ja kimppakyydein siirtyminen rantaan. Ilmoittautuminen ainoastaan linkin kautta.
Retkelle mahtuu max. 16 melojaa.
Lisätiedot nurlamelonta.ari@gmail.com
Ilmoittautumislinkki:
https://forms.office.com/r/c6ZHwyhB3y

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHyvinkään läpimelonta
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiMelonta
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaSiperianranta
Ilmoittautuminen01.05.2023 mennessä
HinnoitteluNurla jäsen 25€ sis. kajakin
Ei jäsen 30€ sis. kajakin
Oma kajakki jäsen 10€
Oma kajakki ei jäsen 15€

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöAri Nivalainen
Sähköpostinurlamelonta.ari@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut