Sijainti ja aikataulu

SijaintiSalo
Osoite Salo
  
AjankohtaAlkaa: 17.04.2024, klo 17.00
Päättyy: 17.04.2024, klo 19.00

Lisätietoa

Tarinoiden avulla patikoidaan, pyöräillään ja hiihdetään seutukunnan reittejä – mutta erityisesti vaelletaan Kiilopään maisemissa Saariselän tuntureilla. Nämä tarinat ovat osa Tuomo Jantusen kirjoittamaa ja Väyläkirjojen julkaisemaa teosta ”Kiilopään kiehisiä”. Tuomo kertoo tarinaillassa valokuvilla höystettynä kokemuksistaan Lapin vaelluksista ja erityisesti Kiilopään kehittymisestä Suomen suosituimmaksi retkeilykeskukseksi. ”Kiilopään Kiehisiä” on samalla historiikki kyseisen alueen tapahtumista, rakentamisesta ja ihmisistä. Ja kun Salossa ollaan, ei Tahko Pihkalakaan plus alueen tunnetut retkeilijät kuten Veikko Tähkäpää tai Mikko Heikkilä voi jäädä ilman mainintoja.

Tarjolla on kahvia ja kakkua, sillä samalla vietetään Kiilopään 60-vuotisjuhlia. Illassa on mukana jäsenyhdistysten johtohenkilöitä ja vierailevia ulkoilijoita muista yhdistyksistä.

Tarinailtojen aikana esitellään kuntosauvauutuus Grip. Voisiko uusi kävelysauva tuoda lisää kuntoa kansalle kuten 25 vuotta sitten?

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHistoriallisia retkiä Lapissa ja Varsinais-Suomen maisemissa
TyyppiTapahtuma
Kokoontumis- / lähtöpaikkaSalon kaupunginkirjasto
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen17.04.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäSalon Samoojat ry
Sähköpostituomo@jantunen.fi

TAHKO PIHKALA-SEURA RY

Tahko Pihkala -seura on perustettu 10.10.1979 vaalimaan ja viemään eteenpäin Lauri ”Tahko” Pihkalan ajatuksia ja aikaansaannoksia. Seura koostuu liikuntakulttuurimme vaikuttajista ja yhteisöistä, jotka ovat tehneet toiminnallaan Tahkon ideologiaa tunnetuksi.
Seura ottaa kantaa ajankohtaisiin liikunta- ja urheilukysymyksiin erilaisissa keskustelu- ja väittelytilaisuuksissa, tiedotusvälineiden yleisönosastoissa, uutislähetyksissä ja haastatteluissa.

Katso yhdistyksen omat sivut