Sijainti ja aikataulu

SijaintiEurajoki
OsoiteSaukonniementie Eurajoki
  
AjankohtaAlkaa: 27.01.2024, klo 09.30
Päättyy: 27.01.2024, klo 00.00

Lisätietoa

Kokoontuminen Porissa Eteläväylän uudella parkkipaikalla lähellä Raumantietä ja Lidliä. Siitä lähdetään kimppakyydein kello 9.30 Raumantietä. Luvian keskustan jälkeen käännytään vasemmalle Saukonniementietä parkkipaikalle, jossa on infotaulu. (Tai tullaan suoraan parkkipaikalle kello 10:ksi.) Sieltä hiihdetään kaksoislaavulle ja rantaan jäälle. Jäällä latu noin 10 km, vähemmänkin voi hiihtää tai kävellä ympäri järveä. Eväät mukaan, kaksoislaavulla on tulipaikka.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHiihtoretki Pinkjärvelle (Eurajoki)
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
Kokoontumis- / lähtöpaikkaEteläväylän uusi parkkipaikka, Raumantien ja Lidlin lähellä
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen27.01.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKirsti Ollila
Puhelinnumero040 8699126
www-sivutporinlatu.com

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut