Sijainti ja aikataulu

SijaintiUlvila
Osoite Ulvila
  
AjankohtaAlkaa: 24.02.2024, klo 00.00
Päättyy: 24.02.2024, klo 00.00

Lisätietoa

Lähtö Mikkolan Prisman parkkipaikalta kimppakyydein kello 9.30 Silokallion kurssikeskukseen (tai suoraan Silokalliolle kello 10). Sieltä lähdetään hiihtämään jäälle kohti jotain autiotuvista tai laavuista, joilla on tulipaikkoja. Eväät mukaan. Tarkempaa tietoa vielä lähempänä ajankohtaa Porin Ladun Facebook-ryhmässä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHiihtoretki Joutsijärvelle (Ulvila, Kullaa)
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiHiihto
Kokoontumis- / lähtöpaikkaMikkolan/itäkeskuksen Prisman parkkipaikka
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen24.02.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöKirsti Ollila
Puhelinnumero040 8699126
www-sivutporinlatu.com

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut