Sijainti ja aikataulu

SijaintiNurmijärvi
OsoiteKiljavantie 539, 05250 Nurmijärvi
  
AjankohtaAlkaa: 09.05.2024, klo 10.00
Päättyy: 09.05.2024, klo 13.00

Lisätietoa

Torstaina ajellaan poikkeuksellisesti jo klo 10 alkaen. Lähdemme liikkeelle Kiljavan sairaalan takaa ja ajelemme leppoisaa vauhtia Rajamäen kautta kohti Herusta. Pidetään evästauko jossain Solttilannummen hiekkaharjuilla, tai milloin nälkä sattuu yllättämään. Ota siis mukaasi jotain pientä purtavaa ja juomaa, sillä lenkki kestää arviolta kolmisen tuntia. Lisäksi tietysti iloinen mieli, kuten toki aina meidän lenkeillä onkin! Tavataan siis torstaina klo 10! Ja osoitehan on vanha tuttu Kiljavantie 539. T. NurLaMTB:n ohjaajat ************ Vaatimuksena on maastokelpoinen pyörä ja pyöräilykypärä. Myös juomaa on syytä olla aina mukana. Muita suositeltavia varusteita mukaan otettavaksi ovat: * tarvittaessa jotain energiaa mukaan * ajo-, aurinko-, tms. lasit silmiä suojaamaan * pyöräilyhanskat käsien suojaksi * pumppu ja omaan pyörään sopiva vararengas * pikatyökalut (ainakin rengasraudat) * pikaketjulukko, joka sopii omaan pyörään (ketjun katkeaminen) * takavaihtajan ns. korvake omaan pyörään Vaatetus säätilan mukaan. Kannattaa suosia mm. pyöräilyhousuja ja värikkäitä vaatteita. Suositeltavaa on myös pyöräilykenkien hankkiminen ja lukkopolkiminen käytön opettelu, sillä ne tekevät pyöräilystä mukavampaa. Alle 18-vuotiailla oltava huoltajan suostumus mukaan tulosta. Alle 12-vuotias vain huoltajan seurassa. Lisätietoja Nurmijärven Ladun kotisivulta: https://nurmijarvenlatu.fi/toiminta/maastopyoraily

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHelatorstain herkistelyt Herusiin
TyyppiLiikuntavuoro
Tapahtuman lajiMaastopyöräily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaNurLan parkkipaikka sairaalan takana
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen09.05.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

Sähköpostimtbnurla@gmail.com

NURMIJÄRVEN LATU JA POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut