Sijainti ja aikataulu

SijaintiYlivieska
OsoiteHamarintie, 84100 Ylivieska
  
AjankohtaAlkaa: 27.12.2023, klo 18.00
Päättyy: 27.12.2023, klo 20.00

Lisätietoa

❄️ Keskiviikkona 27.12. klo 18-20 järjestetään Hamarin avantouintipaikalla Ensipulahdus! Sauna ei vielä ehdi valmistua välipäiville, mutta lämpimät pukutilat ja lämmin mehu odottavat rohkeimpia talviuimareita. ❄️ Ylivieskan Latu ry on paikalla huolehtimassa uimareista. Tule kokemaan talviuinnin riemut aidoimmillaan! Hamarin talviuintipaikan ensipulahdus on maksuton tapahtuma. ❤️ "Lämpimästi" tervetuloa! #hamarinavantouintipaikka #ensipulahdus #talviuinti #ylivieska #ylivieskassatapahtuu #ylivieskanlatu

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHamarin talviuintipaikan Ensipulahdus
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiTalviuinti
Kokoontumis- / lähtöpaikkaHamarin uimaranta
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen27.12.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

JärjestäjäYlivieskan Liikuntapalvelut
YhteyshenkilöSeppo Kallio
Sähköpostiinfo@ylivieskanlatu.fi
Puhelinnumero044 594 0408

YLIVIESKAN LATU RY

Ylivieskan Latu on Alavieskan, Sievin ja Ylivieskan alueilla toimiva aktiivinen yhdistys. Järjestämme retkiä ja tapahtumia mm. hiihto, lumikenkäily, patikointi, melonta, pyöräily, geokätköily, avantouinti, luontoretket ja perhetapahtumat.

Katso yhdistyksen omat sivut