Sijainti ja aikataulu

SijaintiTampere
OsoitePikku-Niihamantie 80, 33560 Tampere
  
AjankohtaAlkaa: 25.10.2023, klo 18.00
Päättyy: 25.10.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Hämärähommia 2023 – Tampereen Taivaltajien perinteinen Heijastinpolku-tapahtuma Niihamassa keskiviikkona 25.10.23 klo 18 - 20

Tervetuloa seikkailemaan pimenevään syysiltaan ja keräämään hyvää mieltä talvivarastoon!

Koko perheen ja ihan kaikenikäisten Hämärähommat - Heijastinpolku järjestetään jo viidettä kertaa Niihaman majan pihamaalla ja lähimetsässä keskiviikkoiltana 25.10.2023 klo 18 alkaen

Tampereen Taivaltajien perhetoiminnan väki opastaa Heijastinpolulle Niihaman majan pihapiiristä (Pikku-Niihamantie 80, 33560 Tampere).

Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja ihan kaikille, iästä riippumatta. Heijastinpolku (noin 1,2 km) on merkitty metsään monenlaisin heijastiminin, polun varrelta löytyy yllätyksiä ja pieniä tehtävärasteja. Hämärähommien myötä on turvallista tutustua luonnossa oleiluun ja liikkumiseen myös pimeään aikaan.

Niihaman Maja palvelee asiakkaita koko tapahtuman ajan, esimerkiksi maistuva riisipuuro on hyvä iltapala seikkailijoille. Omia tai Majalta ostettavia eväitä voi paistaa ja herkutella nuotiolla. 

Koska Heijastinpolkua seuraillaan pimenevässä metsässä, on jokaisella osallistujalla oltava mukana oma otsa- tai taskulamppu. Myös heijastinliivit ovat erittäin suositeltavat, sillä Niihaman Majan ympäristössä on paljon muutakin liikennettä ja kulkijaa. Polulla on paikoin märkää, joten vedenpitävät jalkineet ovat suositeltavat. Myrskyt ovat tehneet polulle muutamia uusia kömpimäesteitä, voit vaikka laskea montako puunrunkoa matkalla ylität!

Voit halutessasi ilmoittautua ennakkoon tiistai-iltaan 24.10.23 mennessä, mutta ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. 

Lisätietoa taivaltajat.perhetoiminta@gmail.com

Tervetuloa!

Perhetoiminnan Jaana, Paula ja muut ohjaajat

Tampereen Taivaltajat ry

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiHämärähommat 2023 - Heijastinpolku 25.10.
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaNiihaman Maja
IlmoittautuminenVoit ilmoittautua tiistaihin 24.10. mennessä, mutta ilmoittautuminen ei ole pakollista.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöPaula Yli-Urpo
Sähköpostitaivaltajat.perhetoiminta@gmail.com
Puhelinnumero0400883320

TAMPEREEN TAIVALTAJAT RY

Tampereen Taivaltajat ry on vuonna 1958 perustettu kuntoliikunnan ja retkeilyn parissa toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme kuuluu Hämeen Latualueeseen.

Toiminta-ajatuksena on tehdä luonnossa tapahtuvasta liikunnasta kansalaistapa. Tätä toiminta-ajatusta yhdistyksessämme toteutetaan järjestämällä kuntoliikuntatilaisuuksia, retkiä ja vaelluksia sekä koulutusta.

Katso yhdistyksen omat sivut