Sijainti ja aikataulu

Sijainti
Osoite
  
AjankohtaAlkaa: 15.02.2024, klo 17.00
Päättyy: 15.02.2024, klo 20.30

Lisätietoa

Koulutuksessa opetetaan tekemään yhdistyksen käyttöön infograafeja, esityksiä ja videoita. Koulutuksen kohderyhmänä ovat erilaisia markkinointiviestinnän julkaisuja Suomen Ladun jäsenyhdistyksissä tekevät henkilöt. Osallistujalta edellytetään Canvan peruskäyttötaitoja sekä tietokoneen, selainohjelmien ja Google Meetin käyttötaitoa. Kouluttajana toimii Tarja Aittala, tieto- ja viestintätekniikan kouluttaja, AmO.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiCanvan jatkokoulutus Suomen Ladun yhdistystoimijoille
TyyppiKoulutus
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen02.02.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöMarianne Holmberg
Sähköpostiyhdistyspalvelut@suomenlatu.fi

SUOMEN LATU RY

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä 183 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Katso yhdistyksen omat sivut