Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteHulvelankatu 35, 21200 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 02.09.2023, klo 10.00
Päättyy: 02.09.2023, klo 14.00

Lisätietoa

Tule mukaan hakemaan vinkkejä perheiden yhteisen ulkoilun tukemiseksi!
Askelmerkkejä perheliikuntaan -koulutuksessa perheiden yhteisen liikkumisen erityispiirteet ja sen ohjaaminen tulevat tutuiksi. Saat kokeilla käytännössä vinkkejä ja ideoita oman paikkakuntasi ja yhdistyksesi perheiden ulkoilun edistämiseen.
Koulutukseen voivat osallistua kaikki Suomen Ladun jäsenyhdistyksen jäsenet, jotka haluavat tarjota ulkoiluhetkiä ja elämyksiä lapsille ja aikuisille yhdessä.
Koulutus sopii erinomaisesti myös eri ulkoilulajien ohjaajille, jotka haluavat oppia, miten huomioida lapset ohjatuilla retkillä ja lenkeillä.
Kaikille mukaan tuleville yhdistyksille on luvassa painetut luontokuntosali tai luontopolkutaulut perhetoiminnan tueksi.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiAskelmerkkejä perheliikuntaan
TyyppiKoulutus
Tapahtuman lajiPerheliikunta
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaFriisilän verstaat
Ilmoittautuminen20.08.2023 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöVirpi Jussila
Sähköpostivirpi.jussila@suomenlatu.fi

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut