Sijainti ja aikataulu

SijaintiPori
OsoiteUrheilumajantie 32, 28200 Pori
  
AjankohtaAlkaa: 27.03.2023, klo 18.00
Päättyy: 27.03.2023, klo 19.30

Lisätietoa

Porin Latu järjestää ohjattuja polkujuoksulenkkejä joka toinen maanantai Porin seudulla!

Seuraava lenkki maanantaina 27. maaliskuuta 2023. Kokoontuminen klo 18 Hyvelän majalla. Kesto noin 1½ tuntia. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa. Maasto on paikoitellen märkä ja liukas, joten lenkki on keskivaativa. Monipuolinen vaihteleva maasto tarjoaa haastetta koko keholle.
Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Aurinko laskee Porissa ko. päivänä klo 20:05, joten otsalamppua ei todennäköisesti tarvita, mutta se on hyvä varata mukaan, koska toisinaan sattuu odottamattomia asioita, jotka voivat venyttää lenkin kestoa. Varaa mukaasi säänmukainen varustus. Polut voivat olla vielä paikoin erittäin liukkaita, joten nastallisia juoksukenkiä on syytä harkita.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajilta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p. 040 732 9065.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi9 km polkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaHyvelän maja
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero0468514010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut