Sijainti ja aikataulu

SijaintiPori
OsoiteMyyrynkuja, 28220 Pori
  
AjankohtaAlkaa: 27.02.2023, klo 18.00
Päättyy: 27.02.2023, klo 19.15

Lisätietoa

Porin Latu järjestää ohjattuja polkujuoksulenkkejä kaikille halukkaille!

Seuraava lenkki maanantaina 27. helmikuuta 2023 Ruosniemessä. Kokoontuminen klo 18 Ruosniemen hiihtokeskuksen parkkipaikalla. Kesto noin tunti. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa. Pimeys, pakkanen ja maaston epätasaisuus tekevät lenkistä keskivaativan. Monipuolinen vaihteleva maasto tarjoaa haastetta koko keholle. Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Aurinko laskee Porissa ko. päivänä klo 17:51, joten otsalamppua vielä tarvitaan ja tietenkin säänmukainen varustus. Polut ovat paikoin erittäin liukkaita, joten nastallisia juoksukenkiä suositellaan.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajilta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p. 040 732 9065.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi8 km polkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaRuosniemen hiihtokeskuksen parkkipaikka
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osalistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero0468514010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut