Sijainti ja aikataulu

SijaintiPori
OsoiteMetsämiehenkatu, 28100 Pori
  
AjankohtaAlkaa: 30.10.2023, klo 18.00
Päättyy: 30.10.2023, klo 19.15

Lisätietoa

Vuoden pelottavin Porin Ladun polkujuoksu Porin Metsässä maanantaina 30. lokakuuta 2023. Kokoontuminen klo 18 Katinkurun polun päässä, tennishallin vieressä. Juostaan teknisesti vaihtelevassa maastossa noin 8 km. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa. Juoksu ajoittuu pimeään Halloween-aikaan, jolloin ehdoton varustus on hyvin valaiseva otsalamppu, jolla voi sekä häikäistä eteen hyppivät noidat, kummitukset ja vampyyrit että polun, jota pitkin juoksee pakoon. Krusifiksi toinen suositeltava lisävaruste polkujuoksijalle kaiken varalle.

Todellisuudessa kuitenkin polkujuoksussa olennaista ei ole jännityksen tarjoaminen, vaan ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajalta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p 040 7329065.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi8 km polkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKatinkurun polun pää, tennishallin vieressä
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero0468514010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut