Sijainti ja aikataulu

SijaintiPori
OsoiteMetsämiehenkatu, 28500 Pori
  
AjankohtaAlkaa: 04.03.2024, klo 18.00
Päättyy: 04.03.2024, klo 19.00

Lisätietoa

Porin Ladun polkujuoksu Porin Metsässä maanantaina 4. maaliskuuta 2024. Kokoontuminen klo 18 Katinkurun polun päässä, tennishallista stadionille päin. Juostaan noin tunnin lenkki. Jos metsäpolut juostavassa kunnossa, juostaan polkuja. Jos metsäpolut eivät ole vielä juostavassa kunnossa, juostaan pääuraa Katinkuruun ja takaisin. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa.

Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan. Varaa mukaasi säänmukaiset varusteet, kuten nastalliset juoksukengät. Aurinko laskee klo 18.08, joten hyvin valaiseva otsalamppu myös ehdoton varuste.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajalta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p 040 7329065.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi7 km polkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKatinkurun polunpää tennishallin ja stadionin välissä
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero+358 46 851 4010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut