Sijainti ja aikataulu

SijaintiPori
OsoiteHevospankintie, 28840 Pori
  
AjankohtaAlkaa: 18.03.2024, klo 18.00
Päättyy: 01.04.2024, klo 19.30

Lisätietoa

Porin Ladun polkujuoksulenkki maanantaina 1. huhtikuuta 2024 juostaan Yyterissä. Kokoontuminen klo 18 Yyterin inforakennuksen työmaan (entinen Punainen tupa) viereisellä parkkipaikalla. Matka kaksiosainen. Juostaan ensin noin 6 km lenkki Herrainpäiville, palataan parkkipaikalle ja jatketaan noin 5 km lenkki Munakarin nuotiopaikalle. Arvioitu juoksuaika yhteensä noin 1,5 h. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa.

Varaa mukaasi säänmukaiset varusteet, kuten maastoon soveltuvat lenkkikengät ja tarpeesi mukaan juotavaa yms.

Polkujuoksu on loistavaa luontoliikuntaa, joka kehittää niin kestävyyttä, koordinaatiota kuin tasapainoa. Vauhti, rasitus ja maisemat vaihtelevat maaston mukana ja polut ovat lempeä alusta juoksemiselle. Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajilta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p. 040 732 9065

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi6+5 km polkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusHelppo
Kokoontumis- / lähtöpaikkaInforakennuksen parkkipaikka
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero+358 46 851 4010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut