Sijainti ja aikataulu

SijaintiPori
OsoiteHevospankintie, 28840 Pori
  
AjankohtaAlkaa: 16.10.2023, klo 18.00
Päättyy: 16.10.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Porin Ladun polkujuoksu maanantaina 16. lokakuuta 2023 Yyteristä Kalloon ja takaisin. Kokoontuminen klo 18 Yyterin parkkipaikalla (konttiravintoloiden puoli), josta matka jatkuu koirarannan ja Uniluodon puutalomiljöön maisemien kautta Kallon niemeen. Palataan samaa reittiä takaisin. Matka noin 15 km ja kesto pari tuntia - osallistujien taitotasosta riippuen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa.

Aurinko laskee ko.päivänä Yyterissä 18:18, joten hyvin valaiseva otsalamppu pakollinen varuste. Varaa mukaasi myös säänmukaiset varusteet ja juotavaa. Meren rannalla yleensä tuulee - eritoten syksyisin, joten mieti varusteitasi myös tuulelta suojautumisen kannalta.

Polkujuoksu on loistavaa luontoliikuntaa, joka kehittää niin kestävyyttä, koordinaatiota kuin tasapainoa. Vauhti, rasitus ja maisemat vaihtelevat maaston mukana ja polut ovat lempeä alusta juoksemiselle. Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajalta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p. 040 72 9065. 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi15 km polkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusHaastava
Kokoontumis- / lähtöpaikkaPunainen tupa, p-alue
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero0468514010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut