Sijainti ja aikataulu

SijaintiUlvila
OsoiteTutintie 1, 28450 Ulvila
  
AjankohtaAlkaa: 05.06.2023, klo 18.00
Päättyy: 05.06.2023, klo 20.00

Lisätietoa

Porin Ladun polkujuoksu maanantaina 5. kesäkuuta 2023 starttaa Ulvilan vesi--/tähtitornilta. Kokoontuminen tornin juurella klo 18, Tutintie 1. Juostaan Ruskilankoskelle ja takaisin. Ruskilankoski on kauneimmillaan näin alkukesästä, kun monipuolisen lehtoympäristön kukat kukkivat. Lenkkimatka noin 14 km. Ei ennakkoilmoittautumista.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa.

Varaa säänmukaiset varusteet, joilla pystyt juoksemaan. Varaa lämpötilan mukaan juotavaa ja huomaa, että 14 km lenkillä voi tehdä mieli jo jotain energiapitoista pientä purtavaakin.

Polkujuoksu on loistavaa luontoliikuntaa, joka kehittää niin kestävyyttä, koordinaatiota kuin tasapainoa. Vauhti, rasitus ja maisemat vaihtelevat maaston mukana ja polut ovat lempeä alusta juoksemiselle. Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajalta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p. 040 732 9065.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi14 km polkujuoksu, Ulvila
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusHaastava
Kokoontumis- / lähtöpaikkaUlvilan vesi-/tähtitorni
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero0468514010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut