Sijainti ja aikataulu

SijaintiPomarkku
OsoiteIsonevan parkkialue Pomarkku
  
AjankohtaAlkaa: 24.04.2023, klo 18.00
Päättyy: 24.04.2023, klo 19.45

Lisätietoa

Porin Ladun polkujuoksu 24.4.2023 juostaan Isonevan maastoissa Pomarkussa. Kokoontuminen klo 18 Isonevan parkkialueella. Parkkialue 23-tien varressa, 10,2 km Noormarkun liikenneympyrästä Pomarkkuun päin. Isonevan karu keidassuo on parhaimmillaan alkukesästä, jolloin suon tuoksut ovat voimakkaimmillaan. Suunniteltu matka noin 11 km ja tavoiteaika 1 h 45 min. Ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Kaikille avoimilla ja ilmaisilla yhteislenkeillä tutustutaan paikalliseen luontoon ja polkuverkostoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa juoksutekniikassa ja lajin varusteissa.

Polkujuoksussa olennaista on ympäröivä luonto. Sen tuoksut, äänet ja maisemat rauhoittavat mieltä ja vetävät lenkkipolulle yhä uudestaan. Varaa mukaasi säänmukaiset varusteet. Kevät etenee vauhdilla, joten maasto on oletettavasti märkää. Jalkaan onkin hyvä ujuttaa polkujuoksukengän lisäksi esimerkiksi merinovillainen juoksusukka, joka lämmittää märkänäkin.

Osallistujien ei tarvitse olla Suomen Ladun jäseniä, mutta jäsenyyttä suositellaan. Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 90 000 jäsentä. Porin Latu on yksi Suomen Ladun paikallisyhdistyksistä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Järjestön tavoitteena on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Polkujuoksusta löydät lisätietoa osoitteesta: www.suomenlatu.fi/polkujuoksu.

Lisätietoja Porin Ladun polkujuoksuohjaajalta: Eemeli Lappalainen p. 046 851 4010 ja Jarno Kuula p 040 7329065.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimi11 km polkujuoksu
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPolkujuoksu
HaastavuusKeskivaativa
Kokoontumis- / lähtöpaikkaIsonevan parkkialue
IlmoittautuminenEi ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöEemeli Lappalainen
Sähköpostieemeli.lappalainen@hotmail.com
Puhelinnumero0468514010

PORIN LATU RY

Porin Latu ry:n tavoitteena on edistää Porin seudulla luonnossa tapahtuvaa kuntoliikuntaa ja retkeilyä. Pääliikuntalajit ovat patikointi, vaellus, retkeily, hiihto ja laturetket, kävely, pyöräily ja sauvakävely. Enin osa tapahtumistamme on päiväretkiä muutamasta tunnista puolen päivää kestäviä. Pyrimme myös 1-2 kertaa vuodessa tekemään viikon kestävän retken Lappiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Olemme mukana myös Suomen Ladun kampanjoissa.

Katso yhdistyksen omat sivut