Kiilopään Outalatu

Lumi, Lapin mieltä rauhoittava kaamos ja tunturimaisema kevätauringossa ovat talvista Suomea parhaimmillaan. Saariselän tuntumassa, Suomen Latu Kiilopään kupeessa sijaitsevat mökit ovat keskellä aitoa tunturitunnelmaa. Talvella kutsuu Suomen paras latuverkosto, kesällä ja ruskan aikaan Urho Kekkosen kansallispuiston upeat patikointimaastot. Outaladussa pääset nauttimaan Lapin kaikista vuodenajoista.

Kohteen tiedot:
1 mh + tupakeittiö + sauna
ha 44 m², ka 53 m²
valm. v. 2008

Vastikkeet:
1/6-osuus hoitovastike 27,38 euroa/kk, rahoitusvastike 9,01 euroa/kk (tonttilaina), vesimaksu 2,50 euroa/hlö/kk, sähkö kulutuksen mukaan.

Hinta:
1/6-osuus 27 900 euroa, oikeuttaa 8-9 käyttöviikkoon vuodessa. Viikkojako on kiertävä: ensimmäinen viikko määräytyy osakenumeron mukaan ja siitä lähtien joka kuudes viikko on käyttöviikko.

HUOM! Jos ostat useamman viikon, niin tee tarjous!

Vapaana olevat osuudet:
mökki osuuden nro
A8 2

Outaladun mökit on suunnitellut arkkitehti Risto Vuolle-Apiala, jolla on pitkä kokemus suunnittelusta Lapin vaativiin olosuhteisiin. Sekä hirsituotanto että urakointi ovat Honkarakenteen laadukasta työtä.

Mökkien kerrosala on 53 m² ja huoneistoala 44 m². Ulkoiluvälineille on oma lukittava varastotila aivan sisäänkäynnin vieressä. Lisäksi mökkien alla on säilytystila esim. polttopuille. Mökkien edustalla on parkkipaikat ja lämmitystolpat osakkaille.

Mökeissä on käytännöllinen ja viihtyisä tupakeittiö. Hyvin varustellussa keittiössä on mm. astianpesukone, jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Ruokapöytä ja astiastot on mitoitettu neljälle. Astiastona on Arabian ajaton Teema. Ruuan jälkeen voi viettää aikaa vuolukivitakan ääressä tai katsellen lempiohjelmaa taulutelevisiosta.

Makuuhuoneessa on kaksi 80 cm:n levyistä runkopatjasänkyä sekä laadukkaat sijauspatjat, peitot ja tyynyt. Tupakeittiössä on lisäksi vuodesohva, johon on mahdollisuus sijata peti kahdelle. Makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa sekä lukittavat kaapit jokaiselle osakkaalle. Tekstiileiksi on valittu hillittyjä värejä, jotka sopivat Lapin luonnon keskelle ja korostavat kaunista hirsirakentamista.

Pitkän hiihtopäivän jälkeen on mukava rentoutua saunassa. Saunaosastossa on myös suihku, pesukone sekä erillinen wc. Tuulikaapissa on kuivauskaappi ulkoiluvaatteita varten. Saunaosaston sekä eteisen ja tuulikaapin lattiat ovat keraamista laattaa ja niissä on lattialämmitys. Mökin muissa tiloissa on koivuparkettilattiat ja lämmönlähteenä sähköpatterit. Mökit on varustettu koneellisessa tulo- ja poistoilmanvaihdolla, jossa on lämmön talteenottojärjestelmä.

Kiinnoistuitko lomaosakkeesta Kiilopään Outaladulla? Ota yhteyttä:

Suomen Ladun toimisto
puh. 0400 774 421