Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 86 000 jäsentä 189 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Tarjoamme osaavan ja innostavan työympäristön, laajan yhteistyöverkoston sekä näköalapaikan maan monipuolisimmassa liikuntajärjestössä. Olennainen osa toimintaamme on Suomen tunnetuin retkeilykeskus Suomen Latu Kiilopää. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.

Haemme Suomen Ladun toimistolle Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

JÄRJESTÖPALVELUIDEN VASTAAVAA

Järjestöpalveluiden vastaavan päätehtäviä ovat hallituksen sihteerin tehtävät ja kokousten järjestelyt, toimintasuunnitelma- ja vuosikertomusprosessit sekä Suomen Ladun työryhmistä vastaaminen. Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluvat valittavan henkilön osaamisesta riippuen hanketoiminnan kehittäminen erityisesti EU-hankkeiden osalta, vapaaehtoistoiminnan kehittäminen, yhdistystoiminnan viestintä- ja verkkopalveluiden kehittäminen tai johdon assistentin tehtävät.

Järjestöpalveluiden vastaavan työ vaatii laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä sekä valmiutta toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta

 • organisointikykyä ja projektijohtamistaitoa
 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
 • erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä viestintätaitoja
 • valmiutta työskennellä satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin

Arvostamme

 • kokemusta vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä
 • kokemusta hanketoiminnasta, erityisesti EU-hankkeissa
 • osaamista digitaalisten ratkaisujen ja verkkopalveluiden kehittämisestä
 • kokemusta järjestötoiminnasta

Tarjoamme

 • näköalapaikan maan monipuolisimmassa liikuntajärjestössä
 • mielenkiintoisen ja haastavan työn
 • laajan yhteistyöverkoston
 • osaavan ja innostavan työympäristön

Järjestöpalveluiden vastaava työskentelee osallistu-tiimissä, joka hoitaa Suomen Ladun jäsen-, yhdistys- ja järjestöpalveluita, vapaaehtoistoimintaa sekä järjestön taloutta ja hallintoa.

Noudatamme Urheilujärjestöjen työehtosopimusta, jossa järjestöpalveluiden vastaavan tehtävä sijoittuu vaativuustasolle B. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella välille 2500–3439 euroa. Hakija voi esittää palkkatoiveen. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10.2019. Työpiste on Suomen Ladun toimistolla Helsingin Pasilassa.

Suomen Latu edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta. Täytä hakemus rekrytointisivuillamme. Hakuaika päättyy 15.8.2019.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Eki Karlsson, puh. 044 328 3286 tai eki.karlsson@suomenlatu.fi.


Siviilipalveluspaikat

Liikuntapalvelut: tapahtumajärjestäminen, liikunnanohjaus, kurssitoiminta

Haemme oma-aloitteista ja aktiivista siviilipalvelusmiestä, jolla on liikunta-alan koulutusta ja/tai kokemusta. Tehtävään kuuluvat erilaiset liikuntatapahtumien tuotantoon liittyvät työt kuten valmistelu, toteutus sekä huolto- ja purkutyöt. Tehtävä sisältää sekä toimistotyötä että käytännönläheistä työtä itse tapahtumissa. Myönteisenä näemme kiinnostuksen liikunnan ohjaamiseen. 

Lisäksi tehtävään kuuluu kurssitoimintaan liittyviä avustavia työtehtäviä. Talvikaudella tehtäviä voi olla myös Suomen Ladun hiihtopalvelupisteessä välinehuollon ja vuokrauksen parissa. 

Hakijalla tulee olla ajokortti sekä valmius ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Palvelus voi alkaa heti.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Nina Räike, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi puh 044 722 6312

Toimistoapulainen

Haemme Suomen Ladun keskustoimistolle Helsinkiin siviilipalvelustaan suorittamaan toimistoapulaista.
Toimistoapulaisen tehtäviin kuuluvat mm. jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen.

Toivomme toimistoapulaiselta oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä atk-taitoja ja mielellään kokemusta asiakaspalvelusta. B-ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Palvelus voi alkaa heti.

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Mika Asikainen, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi tai puh. 0400 251 389.