Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

 

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt järjestö, johon kuuluu yli 89 000 jäsentä 184 jäsenyhdistyksessä. Edistämme kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina. Tavoitteenamme on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. 

Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.

 

Maastopyöräilyn lajivastaava vuodelle 2021

Kiinnostaako sinua maastopyöräilytoiminnan kehittäminen? Suomen Latu hakee maastopyöräilyn lajivastaavaa edistämään ja tukemaan jäsenyhdistyksiensä toimintaa. Tehtävä koskee vuotta 2021.

Lajivastaavan tehtäviin kuuluu lajin kehittämisiltojen suunnittelu ja toteutus latualueilla, koulutusten koordinointi, materiaalien laadinta ja lajitoiminnoista viestiminen sekä maastopyöräilytyöryhmän koordinointi. 

Toivomme hakijoilta lajiosaamista, viestintätaitoja sekä intoa ja paloa maastopyöräilyn kehittämiseen. Kokemus Suomen Ladun ja sen jäsenyhdistysten toiminnasta katsotaan eduksi. 

Lajivastaavan tehtäviin on arvioitu menevän 45 työpäivää ja tehtävä suoritetaan palkkiota vastaan. Palkkion suuruus on 5062,50 € (+ ALV). 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.3.2021 klo 16 mennessä hanna.okkonen@suomenlatu.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aikuisliikunnan vastaava Hanna Okkonen sähköpostitse hanna.okkonen@suomenlatu.fi tai puhelimitse puh. 045 138 4928 ke 24.3. klo 12-16 ja ma 29.3. klo 12-16.

 


Siviilipalveluspaikat

Asiakaspalvelija

Kiinnostaako ulkoilu ja järjestötoiminta? Oletko oma-aloitteinen ja huolellinen? Onko sinulla B-ajokortti, hyvät IT-taidot ja kokemusta asiakaspalvelusta?

Suomen Ladun toimistolla Helsingissä pääset osaksi aktiivista työyhteisöä ja tehtävänkuvasi suunnitellaan omien vahvuuksiesi pohjalta. Työnkuvaasi kuuluu jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, koulutuksiin ym. oman kiinnostuksesi mukaan.  

Palvelus voi alkaa kesäkuussa 2021.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Anna-Liisa Louko, anna-liisa.louko@suomenlatu.fi tai puh. 040 518 2108.

 

Siviilipalvelumies yhdistysten viestinnän tueksi

Haemme toimistollemme Helsinkiin siviilipalvelusmiestä, jonka tärkein tehtävä on Suomen Ladun jäsenyhdistysten viestinnässä auttaminen ja sen kehittäminen (erityisesti www-sivut ja sosiaalinen media). Tehtävä edellyttää reipasta otetta, rohkeutta kontaktoida yhdistyksiä ja matkustamisvalmiutta. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta. Valittavan henkilön osaaminen huomioidaan muissa palveluspaikkaan liittyvissä tehtävissä.

Palvelus voi alkaa heti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen@suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.