Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu on valtakunnallinen ulkoilujärjestö, johon kuuluu 80 000 jäsentä 200 jäsenyhdistyksessä. Helsingissä sijaitsevassa Suomen Ladun keskustoimistossa sekä Suomen Latu Kiilopäällä työskentelee yhteensä noin 40 asiantuntevaa, innokasta ja liikunnallista ihmistä.

Hiihtopalvelutyöntekijöitä

Suomen Latu Hiihtopalvelut Helsingin Paloheinässä hakee työntekijöitä talvikaudeksi 2016–17.

Hiihtopalvelutyöntekijöiden työ sisältää asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, välineiden vuokrausta sekä suksien huoltoa ja myyntiä. Perehdytämme suksien voiteltuun tarvittaessa. Työkielenä käytetään sekä suomea että englantia. Työtehtäviin palkataan useita työntekijöitä.

Työ Suomen Ladun Hiihtopalveluissa on sesonkiluonteista. Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin sekä päivä- että ilta-aikaan.

Lähetä hakemuksesi 14.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@suomenlatu.fi.

Lisätietoja työtehtävistä antaa Saija Koro p. 044 722 6307, ke 2.11. klo 12:00-13:00 ja ke 9.11. klo 9:00-11:00

www.suomenlatu.fi/hiihtopalvelut


Siviilipalveluspaikat

Historiikin selvitystyö

Haemme Suomen Ladun keskustoimistolle siiviilipalvelusmiestä tekemään selvitystyötä vuonna 2018 julkaistavaa Suomen Ladun 80-vuotishistoriikkia varten. 

Toivomme hakijalta historianopintoja, oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, tietoteknisiä taitoja ja hyvää kynää sekä kiinnostusta liikuntaan ja ulkoilmaelämään. 

Palvelus voi alkaa syksyllä 2016.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen(ät)suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.

Toimistoapulainen

Haemme Suomen Ladun keskustoimistolle siviilipalvelustaan suorittamaan toimistoapulaista.
Toimistoapulaisen tehtäviin kuuluvat mm jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimiston pakettiauton kunnossapito, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen.

Toivomme toimistoapulaiselta oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä atk-taitoja ja mielellään kokemusta asiakaspalvelusta. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Palvelus voi alkaa kesäkuussa 2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Elina Kokkonen, elina.kokkonen(ät)suomenlatu.fi, puh. 040 502 1273.

Liikuntapalvelusivari

Suomen Latu Kiilopään yleishyodylliseen liikuntatoimintaan haetaan liikunnallista siviilipalvelusmiestä. Tehtäviin kuuluvat mm liikuntaolosuhteiden mahdollistaminen, geokätköilyn, kiintorastien, lasten hiihtomaan ja lumenveistotoiminnan hoitamista, välineiden huoltoa, apuvetäjänä toimimista retkillä sekä Suomen Ladun aatteellisten tapahtumien järjestelyä ja huoltoa. Henkilöllä on mahdollisuus osallistua Suomen Ladun järjestämiin liikunta- ja lajikoulutuksiin. Asuminen järjestetään.

Huom! Palvelus voi alkaa kesällä 2017

Lisätietoa tehtävästä antaa Mika Asikainen, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi.

Media-assistentti

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin viestintä- ja markkinointiyksikköön media-assistenttia (siviilipalvelusmies), jonka tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset taittotyöt, valokuvaus, videokuvaus ja -editointi sekä muut viestintäyksikön toimintaan liittyvät tehtävät. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta.

Palvelus voi alkaa kesällä 2016.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen(ät)suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.