Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt järjestö, johon kuuluu yli 89 000 jäsentä 184 jäsenyhdistyksessä. Edistämme kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina. Tavoitteenamme on, että kaikki löytäisivät mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. 

Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.

Haemme Suomen Ladun toimistolle Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 

Yhdistyspalvelun vastaavaa

Yhdistyspalvelun vastaavan tehtäviin kuuluu 184 jäsenyhdistyksemme palveleminen monissa erilaisissa yhdistystoiminnan kysymyksissä puhelimitse, sähköisillä viestintävälineillä ja yhdistysvierailuilla. Tehtävään kuuluu paljon viestintää mm. yhdistyksille suunnattujen uutiskirjeiden, palvelusivuston ja sosiaalisen median sisällön tuottaminen ja niistä vastaaminen. Yhdistyspalvelun vastaava koordinoi, tukee ja kehittää Suomen Ladun aluetoimintaa kahdeksalla eri maantieteellisellä alueella. Lisäksi tehtävään kuuluu jäsenpalvelua, kouluttamista, uusien jäsenyhdistysten kontaktointia, jäsenyhdistysten toiminnan kehittämistä sekä yhdistysten sähköisten viestintävälineiden (Facebook, Instagram ym.) käytön tukea, työryhmätyötä ja järjestön kokousten organisointia.

Edellytämme 

 • erinomaisia asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja
 • järjestö- ja yhdistystoiminnan tuntemusta
 • hyviä tietoteknisiä taitoja mm. verkkosivuston päivitys
 • oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta 

Arvostamme 

 • Kokemusta verkostoista
 • Kiinnostusta kehittää vapaaehtoistoimintaa
 • Suomen Ladun tuntemusta
 • liikunnallista elämäntapaa

Tarjoamme

 • työpaikan maan monipuolisimmassa liikuntajärjestössä
 • mielenkiintoisen ja itsenäisen työn
 • osaavan ja innostavan työympäristön

Tehtävä on määräaikainen työvapaan sijaisuus. Se alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.2.2021 ja päättyy 15.1.2022. 

Tehtävä sisältää matkustamista ja jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä.

Hae paikkaa viimeistään 20.12.2020 alla olevasta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Linkki hakulomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/D61FC5F04024E60B

Suomen Latu noudattaa Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa kyseinen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle B. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 2 500 - 3 000 euroa. Hakemuksessa pyydetään esittämään palkkatoive.  Työpiste on Suomen Ladun toimistolla Olympiastadionilla. Suomen Ladussa on mahdollisuus tehdä etätyötä. 

Suomen Latu haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Anna-Liisa Louko joko sähköpostitse anna-liisa.louko@suomenlatu.fi tai puhelimitse puh. 040 518 2108 ti 15.12.2020 klo 10-11 tai to 17.12. klo 13-14.


Siviilipalveluspaikat

Asiakaspalvelija

Kiinnostaako ulkoilu ja järjestötoiminta? Oletko oma-aloitteinen ja huolellinen? Onko sinulla B-ajokortti, hyvät IT-taidot ja kokemusta asiakaspalvelusta?

Suomen Ladun toimistolla Helsingissä pääset osaksi aktiivista työyhteisöä ja tehtävänkuvasi suunnitellaan omien vahvuuksiesi pohjalta. Työnkuvaasi kuuluu jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi voit osallistua tapahtumien järjestämiseen, koulutuksiin ym. oman kiinnostuksesi mukaan.  

Palvelus voi alkaa kesäkuussa 2021.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Anna-Liisa Louko, anna-liisa.louko@suomenlatu.fi tai puh. 040 518 2108.

 

Siviilipalvelumies yhdistysten viestinnän tueksi

Haemme toimistollemme Helsinkiin siviilipalvelusmiestä, jonka tärkein tehtävä on Suomen Ladun jäsenyhdistysten viestinnässä auttaminen ja sen kehittäminen (erityisesti www-sivut ja sosiaalinen media). Tehtävä edellyttää reipasta otetta, rohkeutta kontaktoida yhdistyksiä ja matkustamisvalmiutta. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta. Valittavan henkilön osaaminen huomioidaan muissa palveluspaikkaan liittyvissä tehtävissä.

Palvelus voi alkaa heti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen@suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.