Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 83 000 jäsentä 190 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA

Tärkeimmät työtehtävät:

 • Suomen Ladun nykyisten ja tulevien verkkomedioiden sisällöntuotanto
 • tapahtumien ja koulutusten tiedotus ja markkinointi
 • taittotöiden koordinointi
 • sosiaalisessa mediassa toimiminen ja verkkomarkkinointi

Odotamme:

 • useamman vuoden työkokemusta viestinnän alalta
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Adobe CC -ohjelmiston hallintaa
 • teknologiamyönteisyyttä

Arvostamme:

 • rakkautta ulkoiluun ja liikuntaan
 • visuaalista silmää
 • video- ja valokuvan hallintaa
 • aktiivista asennetta työhön, viestintään ja elämään
 • kokemusta osallistumisesta verkkopalveluiden tai sovellusten kehittämiseen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 6.8.2017 mennessä osoitteeseen rekry@suomenlatu.fi. Voit lähettää hakemuksesi myös videona. Suomen Latu noudattaa Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa kyseinen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle B. Hakija voi esittää myös palkkatoiveen. Toivomme, että voit aloittaa viimeistään 2.10.2017.

Suomen Latu haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen puhelimitse (040 703 6209) 22.6. klo 14-15 ja 31.7. klo 14-15.

 


Siviilipalveluspaikat

Toimistoapulainen

Haemme Suomen Ladun keskustoimistolle siviilipalvelustaan suorittamaan toimistoapulaista.
Toimistoapulaisen tehtäviin kuuluvat mm jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimiston pakettiauton kunnossapito, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen.

Toivomme toimistoapulaiselta oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä atk-taitoja ja mielellään kokemusta asiakaspalvelusta. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Palvelus voi alkaa kesäkuussa 2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Elina Kokkonen, elina.kokkonen(ät)suomenlatu.fi, puh. 040 502 1273.

Liikuntapalvelusivari

Suomen Latu Kiilopään yleishyodylliseen liikuntatoimintaan haetaan liikunnallista siviilipalvelusmiestä. Tehtäviin kuuluvat mm liikuntaolosuhteiden mahdollistaminen, geokätköilyn, kiintorastien, lasten hiihtomaan ja lumenveistotoiminnan hoitamista, välineiden huoltoa, apuvetäjänä toimimista retkillä sekä Suomen Ladun aatteellisten tapahtumien järjestelyä ja huoltoa. Henkilöllä on mahdollisuus osallistua Suomen Ladun järjestämiin liikunta- ja lajikoulutuksiin. Asuminen järjestetään.

Huom! Palvelus voi alkaa kesällä 2017

Lisätietoa tehtävästä antaa Mika Asikainen, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi.

Media-assistentti

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin viestintä- ja markkinointiyksikköön media-assistenttia (siviilipalvelusmies), jonka tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset taittotyöt, valokuvaus, videokuvaus ja -editointi sekä muut viestintäyksikön toimintaan liittyvät tehtävät. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta.

Palvelus voi alkaa kesällä 2016.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen(ät)suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.