Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 83 000 jäsentä 190 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina

Hiihtopalvelutyöntekijöitä

Suomen Latu Hiihtopalvelut Helsingin Paloheinässä hakee työntekijöitä talvikaudeksi 2016–17.

Hiihtopalvelutyöntekijöiden työ sisältää mm. asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, välineiden vuokrausta sekä suksien huoltoa ja myyntiä. Perehdytämme suksien voiteltuun tarvittaessa. Oma hiihtoharrastus ja englannin kielen taito ovat eduksi. 

Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin sekä päivä- että ilta-aikaan, joten työ sopii hyvin esim. opiskelijoille. Työtehtäviin palkataan useita työntekijöitä.

Lähetä hakemuksesi 31.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@suomenlatu.fi.

www.suomenlatu.fi/hiihtopalvelut


Siviilipalveluspaikat

Liikuntapalvelusivari, tapahtumajärjestäminen, liikunnanohjaus

Haemme oma-aloitteista ja aktiivista siviilipalvelusmiestä, jolla on liikunta-alan koulutusta ja/tai kokemusta. Tehtävään kuuluvat erilaiset liikuntatapahtumien tuotantoon liittyvät työt kuten valmistelu, toteutus sekä huolto- ja purkutyöt. Tehtävä sisältää sekä toimistotyötä että käytännönläheistä työtä itse tapahtumissa. Myönteisenä näemme kiinnostuksen liikunnan ohjaamiseen. 

Lisäksi tehtävään kuuluu kurssitoimintaan liittyviä avustavia työtehtäviä. Talvikaudella tehtäviä voi olla myös Suomen Ladun hiihtopalvelupisteessä välinehuollon ja vuokrauksen parissa. 

Hakijalla tulee olla ajokortti (mielellään E tai C -tasoinen) sekä valmius ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Nina Räike, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi puh 044 722 6312

Toimistoapulainen

Haemme Suomen Ladun keskustoimistolle siviilipalvelustaan suorittamaan toimistoapulaista.
Toimistoapulaisen tehtäviin kuuluvat mm jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimiston pakettiauton kunnossapito, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen.

Toivomme toimistoapulaiselta oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä atk-taitoja ja mielellään kokemusta asiakaspalvelusta. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Palvelus voi alkaa heti.

Lisätietoa tehtävästä antaa järjestöpäällikkö Mika Asikainen, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi tai puh. 0400 251 389.

Liikuntapalvelusivari

Suomen Latu Kiilopään yleishyodylliseen liikuntatoimintaan haetaan liikunnallista siviilipalvelusmiestä. Tehtäviin kuuluvat mm liikuntaolosuhteiden mahdollistaminen, geokätköilyn, kiintorastien, lasten hiihtomaan ja lumenveistotoiminnan hoitamista, välineiden huoltoa, apuvetäjänä toimimista retkillä sekä Suomen Ladun aatteellisten tapahtumien järjestelyä ja huoltoa. Henkilöllä on mahdollisuus osallistua Suomen Ladun järjestämiin liikunta- ja lajikoulutuksiin. Asuminen järjestetään.

Huom! Palvelus voi alkaa syksyllä/talvella 2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Nina Räike,etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi tai puh. 044 722 6312.

Media-assistentti

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin viestintä- ja markkinointiyksikköön media-assistenttia (siviilipalvelusmies), jonka tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset taittotyöt, valokuvaus, videokuvaus ja -editointi sekä muut viestintäyksikön toimintaan liittyvät tehtävät. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta.

Palvelus voi alkaa heti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen(ät)suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.