Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 86 000 jäsentä 189 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina. Suomen Latu on yksi eniten kasvaneista järjestöistä Suomessa. Tarjoamme osaavan ja innostavan työympäristön, laajan yhteistyöverkoston sekä näköalapaikan maan monipuolisimmassa liikuntajärjestössä. Olennainen osa toimintaamme on Suomen tunnetuin retkeilykeskus Suomen Latu Kiilopää. Meillä työskentelee vuoden aikana keskimäärin 40 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 5 miljoonaa euroa.

Hiihdonohjaaja

Haemme maastohiihdon ohjaajaa Helsingin Paloheinän ja Espoon Oittaan ulkoilukeskuksiin. Suomen Latu Paloheinä on Helsingin Paloheinässä vahvasti hiihto-ja talvisesonkina toimiva liikuntakurssi-, välinevuokraus-, välinemyynti- ja suksienvoitelukeskus. Alue on Suomen eniten käytetty ulkoilupaikka talvisin. Suomen Latu Oittaa on Bodominjärven rannalla Espoossa sijaitseva pääkaupunkilaisten suosima ulkoilukeskus, joka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia liikunta- ja ulkoiluharrastuksiin ympäri vuoden.

Hiihdonohjaajan työnkuvaan kuuluvat muun muassa aikuisille ja lapsille suunnattujen hiihtokurssien sisällön kehittäminen ja suunnittelu yhdessä hiihtopalvelun vetäjän kanssa sekä toteutus ja ohjaaminen tarvittaessa apuohjaajien kera. Työnkuvaan kuuluu kurssien lisäksi yksityistuntien opetus yksityishenkilöille sekä ryhmille. Hiljaisina aikoina mahdollisuus työskennellä myös välinehuollon ja vuokraamon puolella. 

Hiihdonohjaaja toimii yhteystyössä hiihtopalvelujen vetäjien kanssa. Työvuoroja on päivisin ja iltaisin, myös viikonloppuina. Opetus ja ohjaus sijoittuu niin Helsingin Paloheinään kuin Espoon Oittaalle. Työn kesto on talven kestosta riippuen joulukuusta maaliskuuhun. 

Edellytämme hakijalta

 • iloisuutta, energisyyttä ja positiivista asiakasasennetta
 • kykyä tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja paineensietokykyä
 • taitoa opettaa hiihdon tekniikoita aloittelijalle sekä kokeneemmille hiihtäjille  suomeksi ja englanniksi (ks. eduksi ovat soveltuva koulutus)
 • kykyä työskennellä itsenäisesti 
 • ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön
 • tupakoimattomuutta

Eduksi ovat

Koulutus soveltuvalta alalta, aiempi kokemus hiihdon opettajan työstä, kilpahiihtäjätausta tai pitkälle edennyt harrastuneisuus. Käytännön hyöty asiakkuuksien hallinnassa myös ruotsin ja venäjän kielen taito sekä osaaminen suksien voiteluun. 

Tarjoamme sinulle

 • Työpaikan pääkaupunkiseudun suosituimmissa hiihtopalveluissa
 • Rennon ilmapiirin mukavilla työkavereilla
 • Ammattilaistiimin täyden tuen työhösi
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kartuttaa lajivalikoimaa Suomen Ladun kattavan koulutusjärjestelmän kautta

Lähetä hakemuksesi sählöpostilla osoitteeseen rekrytointi@suomenlatu.fi ja liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Lisätietoja ja 

Sini Savolainen
Suomen Latu Paloheinä
sini.savolainen@suomenlatu.fi
p.044 722 6307

Ville Mattinen
Suomen Latu Oittaa
ville.mattinen@suomenlatu.fi
p.040 560 8083

 

Hiihtopalvelutyöntekijä

Haemme koko- ja osa-aikaisia hiihtopalvelutyöntekijöitä Helsingin Paloheinän ja Espoon Oittaan ulkoilukeskuksiin talvikaudelle 2019-2020.

Hiihtopalvelutyöntekijän työnkuvaan kuuluvat muun muassa suksien vuokraus ja huoltotyö, asiakaspalvelu ja kassatehtävät. Välinehuolto on pääosin vuokraamon sekä asiakkaiden omien suksien voitelua, siteiden vaihtoa yms. Vuokraamon puolella palvelemme niin yksityisasiakkaita, suurempia ryhmiä ja yrityksiä. 

Hiihtopalvelutyöntekijät työskentelevät yhdessä osana hiihtopalveluiden työyhteisöä, ja lähimpänä esimiehenä toimii hiihtopalvelujen vetäjä. 

Työvuoroja on päivisin ja iltaisin, myös viikonloppuina. 

Työpaikka sijoittuu ensisijaisesti joko Helsingin Paloheinään tai Espoon Oittaalle. Työn kesto on talven kestosta riippuen joulukuusta maaliskuuhun. 

Edellytämme hakijalta

 • iloisuutta, energisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta
 • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • pitkäpinnaisuutta ja paineensietokykyä kiireaikana
 • kykyä työskennellä itsenäisesti 
 • halua oppia uusia asioita 
 • tupakoimattomuutta

Eduksi ovat

Englannin, ruotsin ja venäjän kielen taito. Aiempi kokemus vastaavanlaisessa palvelussa toimimisesta ja kassapalveluista sekä hiihtovälinehuollosta. 

Tarjoamme sinulle

 • Työpaikan pääkaupunkiseudun suosituimmissa hiihtopalveluissa. 
 • Rennon ilmapiirin mukavilla työkavereilla.
 • Ammattilaistiimin täyden tuen työhösi.
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja tehdä töitä myös joustavasti. 

Lähetä hakemuksesi sählöpostilla osoitteeseen rekrytointi@suomenlatu.fi ja liitä CV hakemukseesi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Lisätietoja ja 

Sini Savolainen
Suomen Latu Paloheinä
sini.savolainen@suomenlatu.fi
p.044 722 6307

Ville Mattinen
Suomen Latu Oittaa
ville.mattinen@suomenlatu.fi
p.040 560 8083

 


Siviilipalveluspaikat

Liikuntapalvelut: tapahtumajärjestäminen, liikunnanohjaus, kurssitoiminta

Haemme oma-aloitteista ja aktiivista siviilipalvelusmiestä, jolla on liikunta-alan koulutusta ja/tai kokemusta. Tehtävään kuuluvat erilaiset liikuntatapahtumien tuotantoon liittyvät työt kuten valmistelu, toteutus sekä huolto- ja purkutyöt. Tehtävä sisältää sekä toimistotyötä että käytännönläheistä työtä itse tapahtumissa. Myönteisenä näemme kiinnostuksen liikunnan ohjaamiseen. 

Lisäksi tehtävään kuuluu kurssitoimintaan liittyviä avustavia työtehtäviä. Talvikaudella tehtäviä voi olla myös Suomen Ladun hiihtopalvelupisteessä välinehuollon ja vuokrauksen parissa. 

Hakijalla tulee olla ajokortti sekä valmius ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Palvelus voi alkaa heti.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Nina Räike, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi puh 044 722 6312

Toimistoapulainen

Haemme Suomen Ladun keskustoimistolle Helsinkiin siviilipalvelustaan suorittamaan toimistoapulaista.
Toimistoapulaisen tehtäviin kuuluvat mm. jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen.

Toivomme toimistoapulaiselta oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä atk-taitoja ja mielellään kokemusta asiakaspalvelusta. B-ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Palvelus voi alkaa joulukuussa 2019.

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Mika Asikainen, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi tai puh. 0400 251 389.