Avoimet työpaikat Suomen Ladussa

Suomen Latu on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 84 000 jäsentä 189 yhdistyksessä. Suomen Latu edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa – kaikkina vuodenaikoina.

 

 

Talviuinnin vastaava, osa-aikainen

Etsimme talviuinnin osaajaa ulkoiluhenkiseen joukkoomme. Tehtävä on osa-aikaista ja painottuu talviaikaan, erityisesti Talviuinnin SM- ja EM-kilpailuihin. Tehtävään kuuluu mm. talviuintikauden avajaisten ja talviuintikilpailujen koordinointi, talviuinnin verkkokurssien koordinointi, työryhmän sihteerinä toimiminen, Talviuimari -lehden (2019) sisällöstä ja toimittamisesta vastaaminen sekä lajiin liittyvät viestintätehtävät.

Arvioitu työaika

1.9.-31.12.2018 (130 h)

1.1.-31.3.2019 (350 h)

1.4.-31.7.2019 (20 h)

1.8.-30.11.2019 (130 h)

Arvostamme itsenäistä, vastuullista ja energistä työotetta. Haemme ensisijaisesti palveluntarjoajaa tai itsenäistä toimijaa. Työ suoritetaan etänä, omin työvälinein. Tehtävään sisältyy matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä.

Esittely hakijatahosta ja sen osaamisesta sekä tarjoushinta, jolla tehtävän on valmis suorittamaan, tulee toimittaa 5.8.2018 mennessä: rekry@suomenlatu.fi -osoitteeseen. Päätöksestä informoidaan kaikille hakijoille 1.9. mennessä.

Lisätiedot

25. ja 28.6. klo 9-15: Nina Räike, koulutuspäällikkö, Suomen Latu,

nina.raike@suomenlatu.fi, p. 044 722 6312 ja

18.-19.7. klo 9-15: Hanna Okkonen, aikuisliikunnan suunnittelija, Suomen Latu,

hanna.okkonen@suomenlatu.fi, p. 045 138 4928  


Siviilipalveluspaikat

Liikuntapalvelut: tapahtumajärjestäminen, liikunnanohjaus, kurssitoiminta

Haemme oma-aloitteista ja aktiivista siviilipalvelusmiestä, jolla on liikunta-alan koulutusta ja/tai kokemusta. Tehtävään kuuluvat erilaiset liikuntatapahtumien tuotantoon liittyvät työt kuten valmistelu, toteutus sekä huolto- ja purkutyöt. Tehtävä sisältää sekä toimistotyötä että käytännönläheistä työtä itse tapahtumissa. Myönteisenä näemme kiinnostuksen liikunnan ohjaamiseen. 

Lisäksi tehtävään kuuluu kurssitoimintaan liittyviä avustavia työtehtäviä. Talvikaudella tehtäviä voi olla myös Suomen Ladun hiihtopalvelupisteessä välinehuollon ja vuokrauksen parissa. 

Hakijalla tulee olla ajokortti (mielellään E tai C -tasoinen) sekä valmius ilta- ja viikonlopputyöhön. 

Palvelus voi alkaa vuoden 2019 alusta.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Nina Räike, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi puh 044 722 6312

Toimistoapulainen

Haemme Suomen Ladun keskustoimistolle siviilipalvelustaan suorittamaan toimistoapulaista.
Toimistoapulaisen tehtäviin kuuluvat mm jäsenpalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, palaveritarjoilujen järjestäminen, postitusten hoitaminen, toimiston pakettiauton kunnossapito, toimistotarvikehankinnat, satunnaiset lähettitehtävät sekä toimiston siisteydestä huolehtiminen.

Toivomme toimistoapulaiselta oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta, hyviä atk-taitoja ja mielellään kokemusta asiakaspalvelusta. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Palvelus voi alkaa syksyllä 2018.

Lisätietoja: järjestöpäällikkö Mika Asikainen, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi tai puh. 0400 251 389.

Liikuntapalvelut: Kiilopää 

Suomen Latu Kiilopään yleishyodylliseen liikuntatoimintaan haetaan liikunnallista siviilipalvelusmiestä. Tehtäviin kuuluvat mm liikuntaolosuhteiden mahdollistaminen, geokätköilyn, kiintorastien, lasten hiihtomaan ja lumenveistotoiminnan hoitamista, välineiden huoltoa, apuvetäjänä toimimista retkillä sekä Suomen Ladun aatteellisten tapahtumien järjestelyä ja huoltoa. Henkilöllä on mahdollisuus osallistua Suomen Ladun järjestämiin liikunta- ja lajikoulutuksiin. Asuminen järjestetään.

Palvelus voi alkaa kesäkuussa 2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Kulha, pääopas, etunimi.sukunimi@suomenlatu.fi. 

Media-assistentti

Haemme keskustoimistollemme Helsinkiin viestintä- ja markkinointiyksikköön media-assistenttia (siviilipalvelusmies), jonka tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset taittotyöt, valokuvaus, videokuvaus ja -editointi sekä muut viestintäyksikön toimintaan liittyvät tehtävät. Hakijalta toivotaan viestintäalan koulutusta ja kokemusta.

Palvelus voi alkaa heti.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Panu Könönen, panu.kononen(ät)suomenlatu.fi tai puh. 040 703 6209.