Oppilaitosyhteistyö

Harjoittelut keskusjärjestössä

Harjoittelut liittyvät erityisesti päätapahtumiimme  #ulkonakuinlumiukko ja #Nukuyöulkona (mm.suunnittelu, ohjaaminen, viestintä (some)) sekä lasten, aikuisten ja perheiden toimintaan. 

Ota yhteyttä Nina Räike, nina.raike@suomenlatu.fi

Vuoden 2021 avoimet harjoittelupaikat

elo-syyskuu: Sienestyskampanja 
Sienestyskampanja toteutetaan yhteistyössä Martat ry:n kanssa 30.8.-12.9. Kampanjaan tuotetaan yhteistä materiaalia, sieniretkiohjeita ja valtakunnallista viestintää. Tavoitteena on 100 sieniretkeä. Työharjoittelijan tehtävänä on yhteydenpito ja avustaminen yhdistysten suuntaan. Haussa reipas tyyppi, joka uskaltaa tarttua puhelimeen ja selvittää asioita.  (yhteyshenkilö: hanna.okkonen@suomenlatu.fi)


elokuusta alkaen: lasten ja perheiden toiminta: pääpaino perheliikunta, kurssitoiminta ja jäsenyhdistysten toiminnan tukeminen (yhteisyhenkilö: nina.raike@suomenlatu.fi)

Opinnäytetyöt keskusjärjestössä

Opinnäytetöiden aiheet voivat liittyä laajasti lasten, perheiden ja aikuisten luontoliikuntaan, vapaaehtoistyöhön tai olosuhde- ja vaikuttamistyöhön.

Opinnäytetyön aiheita
- Talviuintitutkimus 2020 (Sopii myös osaksi harjoittelua.)
Suomen Ladun edellinen tutkimus talviuimareista ja -uintipaikoista Suomessa toteutettiin kymmenen vuotta sitten. Nyt on aika uusia tutkimus ja selvittää, millainen on 2020-luvun talviuimari ja miten hänen käyttäytymisensä on muuttunut kymmenen vuoden aikana. Tuloksia hyödynnetään talviuinnin edistämisessä sekä uusien harrastajien kouluttamisessa. Tuloksia tullaan julkaisemaan Latu&Polku -lehdessä sekä eri tiedotuskanavissa. Talviuintitutkimus toteutetaan verkkokyselynä ja vastauksia toivotaan mahdollisimman monilta talviuinnin harrastajilta, niin vasta talviuintia kokeilleilta kuin kokeneilta talviuimareilta. (yhteyshenkilö: hanna.okkonen@suomenlatu.fi)
- "Latuhenki", yhteisöllisyys Suomen Ladussa
- Metsätoiminta suomalaisessa varhaiskasvatuksessa kartoitus ja koonti

 

Harjoittelu ja opinnäytetyöt jäsenyhdistyksissä

Yhdistyksemme voivat tarjota monipuolisia harjoittelu- ja opinnäytetyön toteutuspaikkoja (eri alat mm. media, liikunta, luonto, ympäristö, matkailu, rakennus).

Ota yhteyttä jäsenyhdistykseen tai Anniina Iivarinen, anniina.iivarinen@suomenlatu.fi

 

Harjoittelu Suomen Latu Kiilopäällä

Ota yhteyttä Suomen Latu Kiilopää