Oppilaitosyhteistyö

Harjoittelut keskusjärjestössä

Harjoittelut liittyvät erityisesti päätapahtumiimme  #ulkonakuinlumiukko ja #Nukuyöulkona (mm.suunnittelu, ohjaaminen, viestintä (some)) sekä lasten, aikuisten ja perheiden toimintaan. 

Ota yhteyttä Nina Räike, nina.raike@suomenlatu.fi

Vuoden 2021 avoimet harjoittelupaikat
- maalis-toukokuu: aikuisliikunta: pääpaino kävelytapahtumat yhteistyössä Tahko Pihkala seuran kanssa (yhteyshenkilö: hanna.okkonen@suomenlatu.fi)
- elokuusta alkaen: aikuisliikunta: pääpaino polkujuoksukiertue ja sienestystapahtumat (yhteyshenkilö: hanna.okkonen@suomenlatu.fi)
- elokuusta alkaen: lasten ja perheiden toiminta: pääpaino perheliikunta, kurssitoiminta ja jäsenyhdistysten toiminnan tukeminen (yhteisyhenkilö: nina.raike@suomenlatu.fi)

Opinnäytetyöt keskusjärjestössä

Opinnäytetöiden aiheet voivat liittyä laajasti lasten, perheiden ja aikuisten luontoliikuntaan, vapaaehtoistyöhön tai olosuhde- ja vaikuttamistyöhön.

Opinnäytetyön aiheita
- Talviuintitutkimus 2020 (Sopii myös osaksi harjoittelua.)
Suomen Ladun edellinen tutkimus talviuimareista ja -uintipaikoista Suomessa toteutettiin kymmenen vuotta sitten. Nyt on aika uusia tutkimus ja selvittää, millainen on 2020-luvun talviuimari ja miten hänen käyttäytymisensä on muuttunut kymmenen vuoden aikana. Tuloksia hyödynnetään talviuinnin edistämisessä sekä uusien harrastajien kouluttamisessa. Tuloksia tullaan julkaisemaan Latu&Polku -lehdessä sekä eri tiedotuskanavissa. Talviuintitutkimus toteutetaan verkkokyselynä ja vastauksia toivotaan mahdollisimman monilta talviuinnin harrastajilta, niin vasta talviuintia kokeilleilta kuin kokeneilta talviuimareilta. (yhteyshenkilö: hanna.okkonen@suomenlatu.fi)
- "Latuhenki", yhteisöllisyys Suomen Ladussa
- Metsätoiminta suomalaisessa varhaiskasvatuksessa kartoitus ja koonti

 

Harjoittelu ja opinnäytetyöt jäsenyhdistyksissä

Yhdistyksemme voivat tarjota monipuolisia harjoittelu- ja opinnäytetyön toteutuspaikkoja (eri alat mm. media, liikunta, luonto, ympäristö, matkailu, rakennus).

Ota yhteyttä jäsenyhdistykseen tai Johanna Yli-Opas, johanna.yli-opas@suomenlatu.fi

 

Harjoittelu Suomen Latu Kiilopäällä

Ota yhteyttä Suomen Latu Kiilopää