Mitä tarkoittavat eri jäsenlajit?

Suomen Ladun jäsenlajit ovat erilaisia jäsenyyden tyyppejä eri elämäntilanteita varten.

Henkilöjäsenyys

Henkilön jäsenyys Suomen Ladun paikallisyhdistyksessä. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti sekä Latu & Polku -lehti.

Rinnakkaisjäsenyys

Henkilö on jo toisessa yhdistyksessä henkilöjäsenenä. Rinnakkaisjäsenyyteen kuuluu jäsenkortti, mutta ei Latu & Polku -lehteä, sillä nämä jäsenet saavat lehden joka tapauksessa henkilöjäsenyytensä kautta.

Perhejäsenyys

Samassa taloudessa asuvat voivat liittyä perheenä jäseneksi. Yksi perheestä on pääjäsen, jolle lähetetään henkilökohtainen jäsenkortti, lasku ja Latu&Polku-lehti. Muut perheenjäsenet saavat yhteisen jäsenkortin.

Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys (alle 29 v.)

Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys on tarkoitettu joko alle 29 v. opiskelijalle tai alle 20 v. nuorelle, joka ei opiskele.

Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi opiskelijan tapauksessa joko silloin, kun opinnot päättyvät, tai kun jäsen täyttää 29 vuotta. Alle 20-vuotiaan jäsenen tapauksessa jäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi kun jäsen täyttää 20 vuotta, eikä ole ilmoittanut olevansa opiskelija. Opiskelijan tulee ilmoittaa jäsenpalveluun oppilaitos, opiskelijanumero ja arvioitu valmistumisvuosi.

Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti sekä Latu & Polku -lehti.

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäsenyys soveltuu yhdistyksen toimintaa tukevalle yritykselle tai yhteisölle. Halutessaan myös yksityishenkilö voi ostaa kannattajajäsenyyden.

Yhteisöhenkilöjäsenyys

Yrityksen tai yhdistyksen henkilökunnalle tarkoitettu henkilöjäsenyys. Yhteisöhenkilöjäsenyys maksaa 33 €/vuosi. Yhteisöhenkilöjäsen liittyy Suomen Ladun paikallisyhdistykseen ja saa kaikki oman yhdistyksen ja Suomen Ladun jäsenedut – ainoastaan lasku jäsenyydestä menee työnantajalle. Yhteisöhenkilöjäsenyys on edullinen tapa tukea työntekijöiden liikuntaa ja antaa heille mahdollisuus liikunnalliseen elämäntapaan.