MATKAILUILLAT

Hostellijärjestö järjestää verkoston hostelleissa matkailuiltoja. Teemaillan kesto on noin 1,5 h ja niitä järjestetään mahdollisuuksien mukaan hostelleissa eri puolilla Suomea. Tilaisuudet ovat maksuttomia osallistujille verkoston hostellien tarjotessa tilat ja pientä tarjoilua sekä Hostellijärjestön hoitaessa viestinnän ja ilmoittautumiset.

Alustajat ovat vapaaehtoisia eikä heille makseta korvausta. Matkailuillan tavoitteena on yhteisöllisessä hostellihengessä keskustella ja jakaa kokemuksia reissuista ympäri maailmaa asiasta kiinnostuneiden kesken. Illan teemana voi olla matkailu tiettyyn kaupunkiin, maahan, maanosaan tai vaikka maapallon ympäri. Ja avoin keskustelu varmistaa sen, että kiinnostavat ja tärkeät asiat matkakohteesta tulevat varmasti esille.

Tapahtumat

7.3.2018 Matkailuilta Eurohostelissa- teemana Islanti
22.2.2018 Matkailuilta Dream Hostelissa - teemana Interrailaaminen lapsen kanssa

Jäsenten omasta varausjärjestelmästä varaat hostellimajoituksesi edullisesti

Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut ovat kaikkien jäsentemme käytettävissä.

Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa.

(Jäset ovat oikeutettuja 10 % jäsenalennukseen verkoston kotimaan hostelleissa ja edun saamiseksi jäsenyys on todistettava. Osalla jäsenjärjestöistä ei kuitenkaan ole jäsenkortteja tai jäsen on voinut kadottaa jäsenkorttinsa ja jäsennumeronsa. 

Jotta jäsenen on helpompi todistaa jäsenyytensä hostellissa, hänellä on nyt mahdollisuus tilata Hostellijärjestöltä maksuton todiste sitä varten. 
https://www.facebook.com/hostellimatka/posts/892500030889144?notif_t=notify_me_page&notif_id=1499064160385421

Edulliset ja rennot hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteisölliset tilat mahdollistavat matkakokemustesi jakamisen muiden matkalaisten kanssa. Asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.

Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja.
Tutustu Hostellijärjestön uuteen varausjärjestelmään ja hyödynnä jäsenetusi hostellimajoituksissa.

 

Varaa tästä: