Akumaja

Akumaja on eräretkeilyn keskus Paistuntureiden erämaa-alueen rajalla.  Akumaja sijaitsee Karigasniemellä Akujoen varrella, 3,5 kilometriä lähimmästä tiestä. Akumajan (12 hlöä) lisäksi kohteessa on käytettävissä Dominickin mökki (6 hlöä) ja rantasauna. 

Akumajalle on kesällä 2001 valmistunut rantasauna, jonka löylyissä on mukava virkistäytyä päivän retken jälkeen. Akumajalta löydät erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä.

Mukavuuksina ovat kaasuvalo, kaasulla toimiva keittiö, takka, kamina, makuutilat ja rantasauna. Kaikille Akumajan varanneille postitetaan yksityiskohtaiset toimintaohjeet.

Marraskuu on jäsenyhdistysten ennakkovarausaikaa. Majan käyttö koulutustoimintaan on etusijalla varauksia tehdessä. Tämän jälkeen varaukset toimivat varausjärjestyksessä. Joulukuussa ennakkovarauksia voivat tehdä myös yksittäiset jäsenet.

Hinnat vuodelle 2017

Viikot 1- 22 ja 41 - 52

740 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet  560 €/ viikko

viikot 23 - 40

1100 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet 920 €/ Viikko

 

Dominickin mökki

Dominickin mökki on Kiilopäältä Akumajan pihapiiriin siirretty kuudelle henkilölle soveltuva majoitusrakennus. Rakennus valmistuu syksyllä 2012. Mökissä majoitutaan tunnelmallisesti kynttilän valossa. Mökki sijaitsee noin 30 m päässä Akumajasta. Akumajalla ja Dominickin mökissä on yhteiset ulkohuoneet ja yhteinen sauna.
Varustelu: majoitus 6hh, kaasuhella ja –uuni, kaasujääkaappi. Perus astiat ja keittovälineet.

Hinnat vuodelle 2017

viikto 1 - 22 ja 41 - 52

545 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet 355 € / viikko

viikot 23-40

555 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet 365 € / viikko

Kulkuyhteydet :
Akumajalle voit matkustaa omalla autolla tai bussilla esim. Rovaniemeltä (Gold Line, Eskelisen Lapinlinjat). Lähimmät kaupat ja palvelut Karigasniemellä, jonne Akumajalta matkaa noin 30 kilometriä.

Akumajan ja Dominickin mökeillä vaihtopäivä on lauantai.  Esim. viikko 10 alkaa viikon 9 lauantaina

Varaukset: timo.nisula@suomenlatu.fi

Vapaat viikot 2017
Tarkista Akumajan ja Dominickin mökin varaustilanne tästä.

Vapaat viikot 2018
Tarkista Akumajan ja Domnickin mökin varaustilanne tästä.