Akumaja

Akumaja on eräretkeilyn keskus Paistuntureiden erämaa-alueen rajalla. Akumaja sijaitsee Akujoen varrella tiettömän taipaleen takana. Tenojoen laaksosta viimeiset kolme kilometriä on taivallettava patikoiden tai hiihtäen.

Akumajalle on kesällä 2001 valmistunut rantasauna, jonka löylyissä on mukava virkistäytyä päivän retken jälkeen. Akumajalta löydät erinomaiset retkeily- ja hiihtomaastot, maisemat ja mahdollisuuden kokea puhdasta erämaaretkeilyn henkeä. Majalle voi majoittua mukavasti noin 12 henkilöä. Mukavuuksina ovat kaasuvalo, kaasulla toimiva keittiö, takka, kamina, makuutilat ja rantasauna. Kaikille Akumajan varanneille postitetaan yksityiskohtaiset toimintaohjeet.

Hinnat vuodelle 2017

Viikot 1- 22 ja 41 - 52

740 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet  560 €/ viikko

viikot 23 - 40

1100 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet 920 €/ Viikko

 

Dominickin mökki

Dominickin mökki on Kiilopäältä Akumajan pihapiiriin siirretty kuudelle henkilölle soveltuva majoitusrakennus. Rakennus valmistuu syksyllä 2012. Mökissä majoitutaan tunnelmallisesti kynttilän valossa. Mökki sijaitsee noin 30 m päässä Akumajasta. Akumajalla ja Dominickin mökissä on yhteiset ulkohuoneet ja yhteinen sauna.
Varustelu: majoitus 6hh, kaasuhella ja –uuni, kaasujääkaappi. Perus astiat ja keittovälineet.

 

Hinnat vuodelle 2017

viikto 1 - 22 ja 41 - 52

545 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet 355 € / viikko

viikot 23-40

555 € / viikko, Suomen Ladun jäsenet 365 € / viikko

 

Kulkuyhteydet :
Akumajalle voit matkustaa omalla autolla tai bussilla esim. Rovaniemeltä (Gold Line, Eskelisen Lapinlinjat). Lähimmät kaupat ja palvelut Karigasniemellä, jonne Akumajalta matkaa noin 30 kilometriä.

Akumajan ja Dominickin mökeillä vaihtopäivä on lauantai.  Esim. viikko 10 alkaa viikon 9 lauantaina

Varaukset: timo.nisula@suomenlatu.fi

Vapaat viikot
Tarkista Akumajan ja Dominickin mökin varaustilanne tästä.