Lukija, ilmoita edullisesti muille lukijoille!

Onko sinulla tapahtuma tai matka, josta haluaisit ilmoittaa? Myytkö tai vuokraatko? Latu & Polku -lehden kautta tavoitat jäsenemme. Edullisesti.


Näin ilmoitat Latu&Polku-lehden Lukijat ilmoittavat palstalla

  1. Lähetä ilmoitus mieluiten joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen latujapolku@suomenlatu.fi.
  2. Ilmoituksen maksimipituus on 350 merkkiä. Liitä ilmoitukseen myös ilmoittajan nimi, jäsennumero, osoite ja puhelinnumero. 
  3. Ilmoitus maksetaan etukäteen Suomen Ladun pankkitilille: FI09 5541 2820 0243 89 (OP) käyttäen maksuviitettä 2008.
  4. Lähetä jäljennös tilisiirrosta joko alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse tai postitse. Postiosoitteemme on Latu & Polku/Jäsensivut, Olympiastadion, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki. Ilmoitusta ei julkaista ilman jäljennöstä tilisiirrosta.

Vuokrataan-, myydään- ja matkailmoitukset jäsenille tai Suomen Ladun jäsenyhdistyksille 48 € (muille 62 €). Tapahtumailmoituksen hinta jäsenyhdistyksille 38 € (muille 52 €),

Lukijat ilmoittavat -palsta on tarkoitettu yksityishenkilöille ja Suomen Ladun jäsenyhdistyksille, ei yrityksille. Ilmoitushinnat ja -tiedot yrityksille löytyvät kohdasta Mediatiedot

Latu & Polku ei vastaa ilmoitusten sisällöstä. 

 

Ilmoituslomake

Täytä ilmoituslomake huolellisesti ja vahvista tiedot ennen lähettämistä. Saat kuittauksen sähköpostiisi, kun ilmoitus on vastaanotettu.

Täytä Ilmoittajan tiedot