Edullisia, ainutlaatuisia ja yhteisöllisiä hostelleja kaikille – jäsenet -10%

Suomessa on paljon ainutlaatuisia ja ihastuttavia hostellihelmiä. Kaikissa hostelleissa on jotain omaperäistä ja uniikkia. Helmien joukosta löytyy persoonallisia majoitusvaihtoehtoja aina design-hostelleista Suomen Parhaaksi Hostelliksi valittuun hostelliin.

Viihtyisissä hostelleissa voit yöpyä yksin, kaksin tai porukalla. Valittavanasi on erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteiset oleskelu- ja keittiötilat mahdollistavat myös tutustumisen muihin matkalaisiin. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat lisäksi monipuolisia aktiviteetteja.

Suomen Ladun jäsenet ovat oikeutettuja 10 % jäsenalennukseen Hostellijärjestön verkoston kotimaan hostelleissa. Varaamalla majoituksesi jäsenten omasta Hostellit.fi –varausjärjestelmästä, saat jäsenalennuksen majoituksestasi Suomen hostelleissa.

Edun saamiseksi jäsenyys on todistettava. Todisteeksi käy Suomen Ladun jäsenkortti tai hostellikortti. Jäsenet voivat tilata Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat kotimaan hostellialennuksen lisäksi muita matkailullisia etuja. Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voit tilata Suomen Hostellijärjestön verkkosivulta ja kortti toimitetaan sinulle sähköpostin liitteenä.

Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen Kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla.

 

Varaa tästä: