Sijainti ja aikataulu

SijaintiSomero
Osoite Somero
  
AjankohtaAlkaa: 08.06.2024, klo 10.00
Päättyy: 09.06.2024, klo 13.00

Lisätietoa

Retkelle-päivät on tarkoitettu aikuisille aloitteleville retkeilijöille. Kurssin tavoitteena on kannustaa ja rohkaista osallistujia ulkoilemaan ja patikoimaan sekä yöpymään luonnossa sulan maan aikana. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta retkeilystä. Normaali peruskunto riittää kurssille. Viikonlopun aikana käydään läpi ja opetellaan käytännössä retkeilyyn liittyviä asioita kuten: Kulkeminen luonnossa, matkavauhti, tauot, rinkan säädöt, retkiruuat, jokaisenoikeudet, tulipaikkojen käyttö, teltat, retkikeittimet ja muut varusteet ym. Vaatetuksena maastoon sopivat ulkoiluvaatteet, kengät ja maastoyöpymiseen sopivat varusteet, kuten teltta ja makuupussi. Kurssin ajan olemme ulkona ja yövymme teltoissa tai riippumatoissa. Muista varautua sään mukaisesti. Osallistujille lähetetään ennen viikonloppua tarkempi varustelista mitä on hyvä olla mukana retkellä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiRetkelle-päivät 8.-9.6.2024 Iso-Valkee Somero
TyyppiKurssi
Tapahtuman lajiRetkeily
Kokoontumis- / lähtöpaikkaIso-Valkee
IlmoittautuminenJos olet suomenlatu.fi tapahtumakalenterissa: siirry tapahtuman ilmoittautumiseen valitsemalla jompi kumpi punaisista ilmoittautumispainikkeista. Jos ja kun olet Ilmoittautumislomakkeella: paina ilmoittaudu ja vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin. Lopuksi paina Lähetä.
Ilmoittautuminen02.06.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöHannu Puranen
Sähköpostihannu.puranen@elisanet.fi
Puhelinnumero0407254579

NURMIJÄRVEN LATU ja POLKU RY

Nurmijärven Latu ja Polku ry, tuttavallisesti NurLa on vuonna 1982 perustettu ulkoilijan yhdistys. Tällä hetkellä jäsenten kokonaismäärä on lähes 2300 (2.1.2023). NurLa:n lajeja ovat talviuinti, melonta, retkeily, maastopyöräily, polkujuoksu ja perheliikunta. Myös muita lajeja on satunnaisesti tarjolla. Sellaisia ovat olleet esimerkiksi lumikenkäily ja SUP-lautailu.
Nurmijärven Latu ja Polku ry. on Suomen Ladun jäsenyhdistys.

Katso yhdistyksen omat sivut