Sijainti ja aikataulu

SijaintiRaisio
OsoiteKisakatu 4 Raisio
  
AjankohtaAlkaa: 29.09.2024, klo 09.00
Päättyy: 29.09.2024, klo 15.00

Lisätietoa

Polkuretkitapahtuma Kullaanpolku toteutetaan perinteisesti syyskuun viimeisenä sunnuntaina. Tänä vuonna on mahdollisuus kulkea kaksi eri reittiä: perinteinen 13 km patikka ja lyhyempi Jokiraitti 6 km. Osallistujien kesken arvotaan 50 € lahjakortti sekä muita palkintoja.

Lähtö on Kertttulan liikuntahallilta, Kisakatu 4, Raisio kello 9-11 välisenä aikana. Jos haluat kulkea porukassa, yhteislähtö on kello 9.30.

Molemmat reitit suuntautuvat Valtatien 8:n itäiselle puolelle. Jokiraitti kulkee kaunista Raisionjokirantaa ja palaa takaisin kaupunkikävelynä upean villiviini-köynösten reunustaman hautausmaan vierestä.

Kullaanpolun reitti nousee Kullaanvuorelle, kulkee luonnonsuojelualueen läpi näkötornin tuntumaan ja kääntyy sieltä paluumatkalle Ruskon Lähteenmäkeen Raisionjoen itärannalle. Reitin mehuhuolto sijaitsee reilut 100 metriä näkötornista itään metsätien päässä. Huoltopisteessä on tarjolla mehua ja omien makkaroiden grillausmahdollisuus. HUOLTOPISTEESSÄ EI OLE MYYNTIÄ.

Retken hinta 5 € aikuiset, lapset alle 15 v. ilmaiseksi. Maksutapana käteinen tai MobilePay. Hinta sisältää mehutarjoilun reitin varrella ja perillä sekä välipalapatukan. Polkuretkeen osallistuneiden kesken arvotaan 50 € lahjakortti sekä muita palkintoja. Muista ilmoittautua lähtöpaikalla sekä palattuasi retken jälkeen.
Pukeudu sään mukaisella varustuksella. Syksyinen luonto kutsuu retkeilemään! 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman nimiPolkuretkitapahtuma
TyyppiTapahtuma
Tapahtuman lajiPatikointi
Kokoontumis- / lähtöpaikkaKerttulan liikuntahalli
Ilmoittautuminen29.09.2024 mennessä

Tapahtuman yhteystiedot

YhteyshenkilöArmi Laamanen
Sähköpostirinkka@raisionrinkka.fi
www-sivutraisionrinkka.fi

RAISION RINKKA RY

Raision Rinkka toimii Suomen Ladun jäsenyhdistyksenä Raisiossa ja lähiympäristössä. Toimintamme tarkoituksena on edistää kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa. Liikumme yhdessä retkeillen, kävellen, pyöräillen, polkujuosten ja hiihtäen. Järjestämme perhetapahtumia ja retkeilykursseja. Tarkempia tietoja yhdistyksen toiminnasta on luettavissa kotisivuillamme https://raisionrinkka.fi.

Katso yhdistyksen omat sivut