Mitä tarkoittavat eri jäsenlajit?

Suomen Ladun jäsenlajit ovat erilaisia jäsenyyden tyyppejä eri elämäntilanteita varten. Voit olla Suomen Ladun jäsen jäsenyhdistyksen henkilö- perhe- tai nuoriso/opiskelijajäsenenä. Rinnakkaisjäsenyys on lisäjäsenyys toisessa Suomen Ladun jäsenyhdistyksessä.

Kaikki yhdistykset eivät tarjoa kaikkia jäsenlajeja.

Jäsenlajia ei voi muuttaa kuluvana vuonna kun jäsenmaksu on maksettu. Jäsenlajin voi kuitenkin kirjata muuttuvaksi tulevassa vuodenvaihteessa uudella laskutuskaudella. Jos haluat muuttaa jäsenlajia, ota yhteys jäsenpalveluun: jasenpalvelu@suomenlatu.fi

Henkilöjäsenyys

Henkilön jäsenyys Suomen Ladun paikallisyhdistyksessä. Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti sekä Latu&Polku-lehti.

Rinnakkaisjäsenyys

Henkilö on jo toisessa yhdistyksessä henkilöjäsenenä. Rinnakkaisjäsenyyteen kuuluu jäsenkortti, mutta ei Latu&Polku-lehteä, sillä nämä jäsenet saavat lehden joka tapauksessa henkilöjäsenyytensä kautta.

Perhejäsenyys

Samassa taloudessa asuvat voivat liittyä jäseneksi perheenä (1-2 aikuista ja kaikki alle 18-vuotiaat lapset, jotka asuvat samassa taloudessa). Yksi perheestä on pääjäsen, jolle lähetetään lasku ja Latu&Polku-lehti. 

Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys (alle 29 v.)

Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys on tarkoitettu joko alle 29 v. opiskelijalle tai alle 20 v. nuorelle, joka ei opiskele.

Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi opiskelijan tapauksessa joko silloin, kun opinnot päättyvät, tai kun jäsen täyttää 29 vuotta. Alle 20-vuotiaan jäsenen tapauksessa jäsenyys muuttuu henkilöjäsenyydeksi kun jäsen täyttää 20 vuotta, eikä ole ilmoittanut olevansa opiskelija. Opiskelijan tulee ilmoittaa jäsenpalveluun oppilaitos, opiskelijanumero ja arvioitu valmistumisvuosi.

Jäsenyyteen kuuluu jäsenkortti sekä Latu&Polku-lehti.

Kannattajajäsenyys

Kannattajajäsenyys soveltuu yhdistyksen toimintaa tukevalle yritykselle tai yhteisölle. Halutessaan myös yksityishenkilö voi ostaa kannattajajäsenyyden.

Yhteisöhenkilöjäsenyys

Yrityksen tai yhdistyksen henkilökunnalle tarkoitettu henkilöjäsenyys. Yhteisöhenkilöjäsenyys maksaa 33 €/vuosi. Yhteisöhenkilöjäsen liittyy Suomen Ladun paikallisyhdistykseen ja saa kaikki oman yhdistyksen ja Suomen Ladun jäsenedut – ainoastaan lasku jäsenyydestä menee työnantajalle. Yhteisöhenkilöjäsenyys on edullinen tapa tukea työntekijöiden liikuntaa ja antaa heille mahdollisuus liikunnalliseen elämäntapaan.