Hanki jäsen

Suosittele Suomen Ladun jäsenyyttä ja saat lahjan!

Henkilökohtainen suositus on tehokkainta jäsenhankintaa. Sinä tiedät parhaiten, mitä tarjoamme ja mitä jäsenmaksulla saa. Suomen Ladun jäsenyhdistykset tarjoavat mukavan yhteisön matalan kynnyksen liikuntaan. Tällaiseen yhteisöön on helppo pyytää ystävä tai naapuri mukaan!

Kesäkuun Latu&Polku-lehden paino-ongelmien takia Hanki jäsen-kampanja jäi pois paperilehdestä. Siksi kesän kampanja on nyt vain nettilomakkeella. Voit suositella Suomen Ladun jäsenyyttä kaverillesi ja pyytää häntä täyttämään alla olevan lomakkeen. 

Kesän hanki jäsen-lahjana on Metsämieli – mielen ja kehon maastokirja. Metsämieli-menetelmässä yhdistyvät luonnossa liikkuminen ja mielentaitojen harjoittaminen. Harjoitukset perustuvat tutkittuun tietoon luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista. Säätä kestävä pienikokoinen kirja on helppo pakata mukaan retkelle ja syventyä harjoituksiin vaikka taukopaikalla. Metsämieli-harjoitteisiin tutustutaan myös Suomen Ladun Hyvinvointia luonnosta-kiertueella alkusyksystä.

Lahja postitetaan jäsenhankkijalle sen jälkeen, kun uuden jäsenen jäsenyys on tullut voimaan. Metsämieli-kampanja on voimassa 1.6. – 6.9.2020.

Jäsenhankintapalkintoon oikeuttavat seuraavat jäsenlajit: Henkilöjäsenyys, perhejäsenyys ja nuorisojäsenyys. Uusi jäsen/perhe ei saa olla ennestään Suomen Ladun jäsen.

Täältä pääset lukemaan jäsen- ja lehtirekisterin tietosuojaselosteen.