Hanki jäsen

Suosittele Suomen Ladun jäsenyyttä ja saat lahjan!

HUOM! Suomen Ladun jäsenmaksujen laskutus vuodelta 2020 on päättynyt lokakuun alussa. Sen jälkeen alkaneet jäsenyydet laskutetaan vasta vuoden 2021 osalta vuodenvaihteessa. Lokakuun alun jälkeen liittyneet hankitut jäneyydet tulevat siis voimaan vasta 2021 ja jäsenyyden hankkijoiden lahjat lähetetään vasta vuoden 2021 puolella.

Henkilökohtainen suositus on tehokkainta jäsenhankintaa. Sinä tiedät parhaiten, mitä tarjoamme ja mitä jäsenmaksulla saa. Suomen Ladun jäsenyhdistykset tarjoavat mukavan yhteisön matalan kynnyksen liikuntaan. Tällaiseen yhteisöön on helppo pyytää ystävä tai naapuri mukaan!

Uusi Hanki jäsen -lahja julkaistaan aina Latu&Polku-lehdessä.

Syksyn hanki jäsen-lahjana on Suomen Latu-kangaskassi. Tyylikäs kassi kulkee mukana niin harrastuksiin kuin vapaa-ajallakin. Kangaskassi on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista ja yhden kassin valmistukseen on käytetty noin viisi kierrätettyä kertakäyttöpulloa.

Lahja postitetaan jäsenhankkijalle sen jälkeen, kun uuden jäsenen jäsenyys on tullut voimaan. Kangaskassi-kampanja on voimassa 7.9. – 2.12.2020.

Jäsenhankintapalkintoon oikeuttavat seuraavat jäsenlajit: Henkilöjäsenyys, perhejäsenyys ja nuorisojäsenyys. Uusi jäsen/perhe ei saa olla ennestään Suomen Ladun jäsen.

Täältä pääset lukemaan jäsen- ja lehtirekisterin tietosuojaselosteen.