Toimintaohjeet Salamajärven Metsähotelliin tulijoille

16.06.2017|Nuku yö ulkona Tapahtumat

Näitä ohjeita seuraamalla pääset Metsähotelliin mahdollisimman sujuvasti.

Salamajärven Metsähotelliin on tulossa yli 400 majoittujaa Nuku yö ulkona -tapahtumaan 17.6.! Vaikka varsinainen Metsähotelli onkin jo lähes varattu täyteen, voi tapahtumaan osallistua myös päiväseltään tai omalla majoitteella.

Jotta varmistamme kaikille sujuvan ja mukavan päivän luonnossa, olemme koonneet tähän muutamia vinkkejä ja ohjeita metsähotelliin ja tapahtuma-alueelle päiväseltään saapujille.

Saapuminen
Pyydämme kaikkia majoittujia ilmoittautumaan Metsähotellin respassa, myös ne jotka eivät ole ilmoittautuneet ennakkoon.

Kivijärven, Kinnulan ja Perhon kuntien taajamista on Koirasalmen luontotuvalle 20–25 kilometrin matka, samoin myös lähimpään kauppaan.

Hotellin järjestäjät ovat järjestäneet bussikuljetukset Metsähotelliin Reisjärveltä ja Kinnulasta seuraavasti:

Reisjärveltä lauantaina 17.6. lähtö klo 12 ja paluu noin klo 21. Matkan hinta 15 €. Ilmoittautumiset ja lisätietoja Hanna Tölli 050 5324013. Maaselän Latu

Kinnulasta lauantaina 17.6. lähtö klo 11 Kinnulan Parlamentin pihalta ja paluu sunnuntaina klo 10 Koirasalmesta. Maksuton kyyti. Lisätietoja Harri Kinnunen 0444596226. Kinnulan kunta

Jos saavut omalla autolla, niin ajo-ohjeet etelän ja idän suunnasta sekä opasteiden lähtöpaikat löytyvät Metsähotellin nettisivuilta.

Jos saavut paikalle omalla autolla, huomioithan, että autojen pysäköintialueet sijaitsevat osittain Koirasalmeen johtavien teiden varsilla ja matka autolta majoitusalueelle saattaa olla pitkähkö. Tavaroille on järjestetty kuljetus mönkijöillä kauemmilta parkkialuilta. Varaudu tavaroiden kuljettamiseen pakkaamalla tavarat niin, että niitä on mahdollisimman helppo kuljettaa.

Ruokailut Metsähotellissa
Metsähotellissa palvelee nuotiokioski, jonka valikoimassa on monipuolisesti leiriherkkuja kuten pastaa, pyttipannua, lettuja, nuotiomakkaraa ja tikkupullaa.

Yksi retkeilyn parhaita hetkiä on ruoan valmistus ja sen nauttiminen luonnon helmassa. Tapahtuman osallistujien käytössä on useita tulisijoja, joilla voi valmistaa omat retkiateriat. Tällä hetkellä on vaarana, että metsäpalovaroitus tulee voimaan viikonlopuksi. Mikäli näin käy, avotulen tekeminen on kiellettyä. Järjestämme siinä tapauksessa tulisijoille grillihiiliä.

Ohjelma
Salamajärvellä on päivän aikana tarjolla paljon erilaista ohjelmaa, johon ehtii vielä hyvin mukaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Muumin luontopolku, SUP-lautailu, mindfullness-tuokio metsän siimeksessä tai maastopyöräily?

Metsähotellin monipuolisen ohjelman löydät kokonaisuudessaan tapahtuman nettisivuilta.

Tervetuloa mukaan rakastumaan kesäyöhön!

Ps. Jaathan omat fiiliksesi somessa: #nukuyöulkona #luonnonpäivät