Yhdistys- ja toimintapistehaku

JUANKOSKEN KUNTOILIJAT RY

Juankosken Kuntoilijat ry on vuonna 1972 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimimme hiihdon, retkeilyn ja kaikenlaisen luonnossa tapahtuvan liikunnan edistämiseksi kotipaikkana Juankoski ja toimialueena koko Koillis-Savo. Toivomme kaikkien löytävän mielekkään tavan liikkua ja ulkoilla ihan kaikkina vuodenaikoina.

Tulosta sivu  |  Tilaa uutiskirje  |  Ota yhteyttä

Yhdistyksen perustiedot

PaikkakuntaJuankoski
LatualueSavo-Karjalan Latualue
MaakuntaPohjois-Savo
AktiivisuusToiminnassa
Perustamispäivä18.05.1972
Yhdistyksen nro220
Yhdistyksen rekisterinumero111.411
Rekisteröintipäivä07.11.1972
Y-tunnus1570681-5
Puhelin045114 8853
Sähköpostianjairmeli.korh@luukku.com
Kotisivuthttp://www.juankoskenkuntoilijat.com
 
Facebookhttps://www.facebook.com/Juankosken-Kuntoilijat-ry-207110479306049/?fref=ts
 

Juankosken Kuntoilijat ry:n toiminta-ajatus on: hiihdon, retkeilyn, patikoinnin ja muun ensisijaisesti luonnossa tapahtuvan kunto-, virkistys- ja terveysliikunnan edistäminen. Tätä ajatusta pidetään toimintasuunnitelman pohjana sekä Suomen Latu ry:n strategian mukaista toimintaa. Yhdistys opastaa kaikkia löytämään mielekkään tavan ulkoilla ja liikkua luonnossa kaikkina vuoden aikoina.
Yhdistyksen arvot ovat: hyvinvointi, yhteisöllisyys, tasavertaisuus ja kestävä kehitys. Toimintansa perusmateriaalia ja koulutusta Juankosken Kuntoilijat saavat mm. Suomen Latu ry:ltä. Aktiivista yhteistyötä pyritään jatkamaan Juankoski kotipaikkana ja koko Koillis-Savo toimialueena. Kuntoilijat katsovat yhteistyön tärkeäksi ja ovat valmiita yhteistoimintaan kaikkien niiden tahojen kanssa, jotka tukevat toiminnallaan ihmisten liikunnallista elämäntapaa.

Frisbeegolf Hiihto Jumppa Kyykkä Kävely Lasten hiihtokoulu Laturetket Lentopallo Luistelu Lumikenkäily Maastopyöräily Marja- ja sieniretket Mölkky Nuorten toiminta Patikointi Perheliikunta Pyöräily Retkeily Sauvakävely Soutu Sulkapallo Vaellus
Ladataan...
Yhdistyksen kotipaikka Toimintapisteet Tapahtumat

Jäsenmaksutiedot

Valitse jäsenyystyyppi nähdäkseni jäsenmaksun suuruus.

Tapahtumakalenteri

Luottamushenkilöt

Toimintapisteet

Väline- ja varustevuokraus

ASIAKIRJAT

Otsikko Kategoria Päiväys
KP_Kiilopaahiihto_2017_A5_v10-1.jpg Julkiset asiakirjat 08.04.2018
Julkiset asiakirjat 08.04.2018

Suomen Latu ilmoittaa