Perheliikunta

Lapset liikuttavat aikuisia ja aikuiset lapsia

Kaikilla on päiviä, jolloin liikunnan harrastaminen ei tule edes mieleen ja monella liikkumaan lähtiessä pisin matka on sohvalta ulko-ovelle. Samalla monet perheet haluavat panostaa lasten laadukkaaseen ja tavoitteelliseen harrastustoimintaan, mutta kuitenkin tuskaillaan siihen kuluvaa aikaa ja rahaa tai niiden puutetta. Helposti voi jäädä huomaamatta, että oman kodin ympäristö ja luonto on ilmainen puuhamaa, jossa aikuiset ja lapset voivat liikkua yhdessä ihan ilman aikatauluja.

Vai millaisia ajatuksia herättävät pulkkamäki, metsäretki, frisbeegolf, talvirieha tai pyöräily? Hauskaa yhdessäoloa, jossa liikunta on mukana kuin varkain.  

 

 

Ajankohtaista

Lumenveisto tutuksi -koulutukset Suomen Ladun jäsenyhdistyksille

Lauantaina 20.1.2018 Kuopiossa ja Seinäjoella

#UlkonaKuinLumiukko-kampanjan lähestyessä järjestämme tammikuussa kaksi samansisältöistä koulutusta lumenveiston ohjauksesta ja sen hyödyntämisestä yhdistysten tapahtumissa. Koulutuksessa saat perustiedot ja osaamisen lumenveistosta erityisesti matalan kynnyksen perheliikuntamuotona. Kouluttajina toimivat lumenveiston ohjaajat lumenveistoseura Ikitalvi ry:sta. Lisätietoja Suomen Ladun Liikuttajasta. 

 

Perheliikunnan kehittämishanke

Suomen Ladussa käynnistyi syksyllä 2016 kolmevuotinen Perheliikunnan kehittämishanke, jonka tavoitteena on kehittää erityisesti matalan kynnyksen toimintaa perheille. Hanke saa Opetus- ja kulttuuriministeriön avustusta. Lisää tietoa hankkeesta löydät täältä