Liity jäseneksi

Ulkoile, osallistu ja vaikuta – Suomen Ladun jäsenenä

Suomen Ladun jäsenenä pääset osaksi aktiivisten ulkoilijoiden ja liikkujien joukkoa, jotka edistävät suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Tule mukaan paikalliseen yhdistystoimintaan, toimikuntiin, vetäjäksi retkille tai muuten vain liikuttamaan kanssaihmisiäsi. Jäsenenä saat monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on ympäri Suomea 184 kappaletta. Voit valita esimerkiksi sinua lähimmän yhdistyksen, tai kiinnostavan lajikohtaisen yhdistyksen. Lisätietoa jäsenyydestä, jäseneduista ja eri jäsenlajeista löydät jäsenpalveluistamme.

Liittyminen tapahtuu klikkaamalla alla olevaa "Liity jäseneksi" -linkkiä, joka ohjaa sinut sähköiseen liittymislomakkeeseen. Seuraa lomakkeiden ohjeita huolellisesti. Huom! Tällä lomakkeella ilmoitetaan vain uusi jäsenyys, muutokset ilmoitetaan sivuillamme olevalla palvelukortilla tai jasenpalvelu@suomenlatu.fi. Tervetuloa mukaan edistämään suomalaisten ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia yhdessä yli 89 000 lajitoverisi kanssa!

Liity jäseneksi tästä