Metsähotellit

LUKSUSTA ULKONA NUKKUMISEEN

Nuku yö ulkona -haasteen päätapahtumat, kolme Metsähotellia®  järjestetään eri puolilla Suomea 27.-28.8.2022. Paikkakunnat julkaistaan helmikuussa.

Mikä on Metsähotelli®?

Metsähotellista voit varata itsellesi tai seurueellesi “huoneen” eli valmiiksi pystytetyn majoitteen. Huonevaihtoehtoina on tarjolla telttoja, riippumattoja ja Tentsilejä. Yöpyminen on ilmaista. Voit myös tulla mukaan omalla majoitteella (teltta/riippumatto). Muistathan tällöinkin varata paikan tapahtumasta, sillä “huoneita” ja majoitepaikkoja on rajoitetusti!

Lisäksi Metsähotellien tapahtuma-alueelta löytyy monipuolista toimintaa ja kokeiltavaa koko päiväksi. Halutessasi voit osallistua vain päiväohjelmaan sekä hakea vinkkejä ulkona yöpymiseen myöhempiä kokeiluja varten.

Metsähotellien® ilmoittautuminen aukeaa kesäkuussa ja on auki 15.8. asti. Voit myös ilmoittautua jonoon, mikäli et heti saa haluamaasi "huonetta" eli majoitetta.

Päätapahtumien lisäksi monet eri tahot järjestävät muita Nuku yö ulkona -tapahtumia ympäri Suomen. Katso lähin tapahtumasi Tapahtumat-sivulta. Tapahtumatietoja julkaistaan kevään ja kesän aikana.

Vapaaehtoiseksi Metsähotelliin?

Metsähotellit järjestetään vapaaehtoisvoimin ja ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi on käynnissä. Miltä kuuloistaisi vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta luontoa? Vapaaehtoisia tarvitaan niin ennakkojärjestelyihin tapahtumaa edeltävällä viikolla kuin tehtäviin tapahtumapäivän aikana. Vapaaehtoisena saat talkoolaisruokailut, t-paidan, tarvittaessa yösijan sekä ainutlaatuisen kokemuksen Metsähotellissa. Kaikki ilmoittautuneet talkoolaiset ovat vakuutettuja tapahtuman ajan.

Vapaaehtoishaku aukeaa kesällä 2022.