Metsähotellit

Hae Nuku yö ulkona 2023 tai 2024 päätahtuman järjestäjäksi!

Suomen Ladun suurimmalle kampanjalle etsitään 1-3 päätapahtuman järjestäjää vuodelle 2023 ja 2-4 järjestäjää vuodelle 2024. Tapahtuman voi järjestää myös yhteistyössä useamman yhdistyksen tai muiden toimijoiden, kuten kaupungin tai kunnan kanssa.

Haemme yhdistyksiä järjestämään Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumia eli Metsähotelleja ® 26.8.2023 ja 31.8.2024 järjestettävälle kampanjalle. Päätapahtumaksi luokiteltavan Metsähotellin® tulee pystyä majoittamaan vähintään 200 henkilöä ja tapahtumapaikan ja ohjelman pitää pystyä vastaanottamaan vähintään 500 päiväkävijää.

Lue tapahtuman kriteerit, tutustu Suomen Ladun tukeen ja täytä hakulomake viimeistään 30.11.2022 mennessä! 

 

Mikä on Metsähotelli®?

Metsähotellista voit varata itsellesi tai seurueellesi “huoneen” eli valmiiksi pystytetyn majoitteen. Huonevaihtoehtoina on tarjolla telttoja, riippumattoja ja Tentsilejä. Yöpyminen on ilmaista. Voit myös tulla mukaan omalla majoitteella (teltta/riippumatto). Muistathan tällöinkin varata paikan tapahtumasta, sillä “huoneita” ja majoitepaikkoja on rajoitetusti!

Lisäksi Metsähotellien tapahtuma-alueelta löytyy monipuolista toimintaa ja kokeiltavaa koko päiväksi. Halutessasi voit osallistua vain päiväohjelmaan sekä hakea vinkkejä ulkona yöpymiseen myöhempiä kokeiluja varten.

Päätapahtumien lisäksi monet eri tahot järjestävät muita Nuku yö ulkona -tapahtumia ympäri Suomen. Katso lähin tapahtumasi Tapahtumat-sivulta. Tapahtumatietoja julkaistaan kevään ja kesän aikana.

Vapaaehtoiseksi Metsähotelliin?

Metsähotellit järjestetään vapaaehtoisvoimin ja ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi on käynnissä. Miltä kuuloistaisi vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta luontoa? Vapaaehtoisia tarvitaan niin ennakkojärjestelyihin tapahtumaa edeltävällä viikolla kuin tehtäviin tapahtumapäivän aikana. Vapaaehtoisena saat talkoolaisruokailut, t-paidan, tarvittaessa yösijan sekä ainutlaatuisen kokemuksen Metsähotellissa. Kaikki ilmoittautuneet talkoolaiset ovat vakuutettuja tapahtuman ajan.

Vapaaehtoishaku Metsähotelleihin avataan alkuvuodesta 2023!