Metsähotellit

Mikä on Metsähotelli®?

Metsähotellista voit varata itsellesi tai seurueellesi “huoneen” eli valmiiksi pystytetyn majoitteen. Huonevaihtoehtoina on tarjolla telttoja, riippumattoja ja Tentsilejä. Yöpyminen on ilmaista. Voit myös tulla mukaan omalla majoitteella (teltta/riippumatto). Muistathan tällöinkin varata paikan tapahtumasta, sillä “huoneita” ja majoitepaikkoja on rajoitetusti!

Lisäksi Metsähotellien tapahtuma-alueelta löytyy monipuolista toimintaa ja kokeiltavaa koko päiväksi. Halutessasi voit osallistua vain päiväohjelmaan sekä hakea vinkkejä ulkona yöpymiseen myöhempiä kokeiluja varten.

 

Vapaaehtoiseksi Metsähotelliin?

Metsähotellit järjestetään vapaaehtoisvoimin. Miltä kuuloistaisi vapaaehtoistyö mukavassa porukassa keskellä kauneinta luontoa? Vapaaehtoisia tarvitaan niin ennakkojärjestelyihin tapahtumaa edeltävällä viikolla kuin tehtäviin tapahtumapäivän aikana. Vapaaehtoisena saat talkoolaisruokailut, t-paidan, tarvittaessa yösijan sekä ainutlaatuisen kokemuksen Metsähotellissa. Kaikki ilmoittautuneet talkoolaiset ovat vakuutettuja tapahtuman ajan.

Vapaaehtoishaku on nyt auki, valitse Metsähotelli!