Metsähotellit

LUKSUSTA ULKONA NUKKUMISEEN

Nuku yö ulkona -haasteen päätapahtumat, kolme Metsähotellia®  järjestetään vuonna 2021 Inarissa (Kiilopää), Kannonkoskella ja Nurmijärvellä. Metsähotellit majoittavat yhteensä yli 2000 henkeä yhden yön aikana 28.-29.8. 

Lisätietoja Metsähotelli®- päätapahtumista:

Mikä on Metsähotelli®?

Metsähotellista voit varata itsellesi tai seurueellesi “huoneen” eli valmiiksi pystytetyn majoitteen. Huonevaihtoehtoina on tarjolla telttoja, riippumattoja ja Tentsilejä. Yöpyminen on ilmaista. Voit myös tulla mukaan omalla majoitteella (teltta/riippumatto). Muistathan tällöinkin varata paikan tapahtumasta, sillä “huoneita” ja majoitepaikkoja on rajoitetusti!

Lisäksi Metsähotellien tapahtuma-alueelta löytyy monipuolista toimintaa ja kokeiltavaa koko päiväksi. Halutessasi voit osallistua vain päiväohjelmaan sekä hakea vinkkejä ulkona yöpymiseen myöhempiä kokeiluja varten.

Metsähotellien® ilmoittautuminen aukeaa ma 21.6. klo 12. Mikäli haluat paikan järjestäjän tarjoamasta "huoneesta", ole nopea! Paikat menevät usein ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä. Voit myös ilmoittautua jonoon, mikäli et heti saa haluamaasi "huonetta" eli majoitetta.

Päätapahtumien lisäksi monet eri tahot järjestävät muita Nuku yö ulkona -tapahtumia ympäri Suomen. Katso lähin tapahtumasi Tapahtumat-sivulta. Tapahtumatietoja julkaistaan kevään ja kesän aikana.