Järjestä tapahtuma

Tarjoa elämys, joka muistetaan.

Nuku yö ulkona -tapahtuman järjestäminen on erinomainen tapa tuoda lähialueen ihmisille yhdistyksen toimintaa tutuksi ja samalla järjestää lämminhenkinen ja innostava tapahtuma luonnossa. 


Tältä sivulta löydät tietoa Nuku yö ulkona -tapahtumien järjestämisesta sekä kaikkien käytössä olevan materiaalipankin, joka sisältää kattavasti tapahtuma- sekä viestintämateriaalia kampanjaan liittyen.

Muiden kuin Suomen Ladun jäsenyhdistysten tapahtumat

Myös muut kuin Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat järjestää Nuku yö ulkona -tapahtuman tai luvan saatuaan myös Metsähotellin. Metsähotellin kriteerit ovat kaikille samat.

Suomen Latu tukee kaikkia Nuku yö ulkona -tapahtumia viestinnällisen tuen muodossa. Ladattavat viestintä- ja tapahtumamateriaalit ovat vapaasti kaikkien, myös muiden kuin Suomen Ladun jäsenyhdistyksien käytössä. Materiaalitukea emme tarjoa muille kuin jäsenyhdistyksillemme.

Tapahtumasi saa näkyvyyttä kampanjasivulla ja muissa Suomen Ladun kanavissa, kun ilmoitat tapahtumasi Suomen Ladun tapahtumakalenteriin. Huom! Majoituksen tulee olla maksutonta, jotta tapahtuman voi ilmoittaa Suomen Ladun kanavissa.