Järjestä tapahtuma

Hae Nuku yö ulkona 2023 tai 2024 päätahtuman järjestäjäksi!

Suomen Ladun suurimmalle kampanjalle etsitään 1-3 päätapahtuman järjestäjää vuodelle 2023 ja 2-4 järjestäjää vuodelle 2024. Tapahtuman voi järjestää myös yhteistyössä useamman yhdistyksen tai muiden toimijoiden, kuten kaupungin tai kunnan kanssa.

Haemme yhdistyksiä järjestämään Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumia eli Metsähotelleja ® 26.8.2023 ja 31.8.2024 järjestettävälle kampanjalle. Päätapahtumaksi luokiteltavan Metsähotellin® tulee pystyä majoittamaan vähintään 200 henkilöä ja tapahtumapaikan ja ohjelman pitää pystyä vastaanottamaan vähintään 500 päiväkävijää.

Lue tapahtuman kriteerit, tutustu Suomen Ladun tukeen ja täytä hakulomake viimeistään 30.11.2022 mennessä! 

Tarjoa elämys, joka muistetaan. Metsähotellin® tai Nuku yö ulkona -tapahtuman järjestäminen on erinomainen tapa tuoda lähialueen ihmisille yhdistyksen toimintaa tutuksi ja samalla järjestää lämminhenkinen ja innostava tapahtuma luonnossa.


Tältä sivulta löydät tietoa Metsähotellin tai Nuku yö ulkona -tapahtumien järjestämisesta sekä kaikkien käytössä olevan materiaalipankin, joka sisältää kattavasti tapahtuma- sekä viestintämateriaalia kampanjaan liittyen.

Muiden kuin Suomen Ladun jäsenyhdistysten tapahtumat

Myös muut kuin Suomen Ladun jäsenyhdistykset voivat järjestää Nuku yö ulkona -tapahtuman tai luvan saatuaan myös Metsähotellin. Metsähotellin kriteerit ovat kaikille samat.

Suomen Latu tukee kaikkia Nuku yö ulkona -tapahtumia viestinnällisen tuen muodossa. Ladattavat viestintä- ja tapahtumamateriaalit ovat vapaasti kaikkien, myös muiden kuin Suomen Ladun jäsenyhdistyksien käytössä. Materiaalitukea emme tarjoa muille kuin jäsenyhdistyksillemme.

Tapahtumasi saa näkyvyyttä kampanjasivulla ja muissa Suomen Ladun kanavissa, kun ilmoitat tapahtumasi Suomen Ladun tapahtumakalenteriin. Huom! Majoituksen tulee olla maksutonta, jotta tapahtuman voi ilmoittaa Suomen Ladun kanavissa.