Jäsenedut

Suomen Ladun jäsenkortilla saat rahanarvoisia etuja. Liity jäseneksi tästä.

LATU & POLKU
Retkeilyn, ulkoilun ja kuntoliikunnan erikoisjulkaisu Latu & Polku -lehti, neljä kertaa vuodessa. Jäsenenä pääset lukemaan lehden verkkoversiosta uusia ja vanhempia juttuja juuri silloin kun haluat. Lisätietoa lehdestä täältä.

JÄRJESTÖTOIMINTA
Alennuksia Suomen Ladun koulutustilaisuuksista, kursseista, vaellusmatkoista ja tapahtumista. Suomen Ladun jäsenenä saat myös oman yhdistyksesi tiedotteet ja palvelut iloksesi. Kahdeksan Latualueen toiminta on jäsenille myös avoinna. Lisätietoa täältä.

SUOMEN LATU OITTAA
Jäsenhinnat Espoossa Oittaan ulkoilukeskuksessa. Lisätietoja täältä.

SUOMEN LATU PALOHEINÄ
Jäsenhinnat Helsingin Paloheinässä. Lisätietoa täältä.

SUOMEN LATU KIILOPÄÄ
Alennuksia Suomen Latu Kiilopäällä. Lisätietoa täältä.

SUOMEN LADUN VUOKRAKOHDE, AKUMAJA
Lisätietoa täältä.

Majoitus- ja matkailu

YLLÄSJÄRVEN TUNTURIHOTELLI
Safari House Ylläs: +358 40 502 6458.Lisätietoa täältä.

TUNTURIKEIMIÖ
Varaa parhaat paikat keväthangille 2020 ja tietysti Suomen Ladun jäsenhintaan. 10% alennus majoitus- ja täysihoitopalveluista.
www.tunturikeimio.fi

OUNASVAARAN LAKITUVAT
Yövy korkealuokkaisissa mökeissä Rovaniemen keskustan tuntumassa, mutta latu- ja ulkoilureittien varrella Ounasvaaran hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä. Suomen Ladun jäsenille -5% alennus jäsenkortin numerolla. www.ounasvaaranlakituvat.fi
Varaukset ja lisätiedot: safartica(a)safartica.com
Safari House Rovaniemi: +358 16 311 485
Lisätietoa täältä.

DEN NORSKE TURISTFÖRENING
Alennuksia yöpymisessä. Lisätietoa täältä.

KILPISJÄRVEN RETKEILYKESKUS
10 % jäsenalennus  majoituksesta  suoraan sähköpostitse (retku@kilpisjarvi.info) tai puhelimella (040 778 9445)  varattuna Kilpisjärven Retkeilykeskuksesta. Lisätietoa täältä.

HOTELLI JERIS
5 % alennus hotellimajoituksesta ja 2 € alennus/hlö/kerta rantasaunan käytöstä. Lisätietoa täältä.

KAUKORETKET
Kaukoretket-matkoista jäsenalennus 15/30 euroa  (Kaukoretkien Euroopan kohteista  jäsenalennus 15 €/hlö, kaukokohteista jäsenalennus 30 €/hlö (Hiidenmaan pyöräilystä ei alennusta) kun varaat matkasi tämän linkin kautta

SUOMEN HOSTELLIJÄRJESTÖ
10 % alennus majoituksesta Suomen Hostellijärjestön hostelleissa ja 5 € alennus kansainvälisen hostellikortin hinnasta. Jäsenten omassa Hostellit.fi-varausjärjestelmässä saat 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi. Lisätietoa täältä.

SUOMEN KESKUSVARAAMO
Varaa majoitus Kalajoelle, Syötteelle, Rokualle, Raaheen sekä Ouluun.
suomenkeskusvaraamo.fi

SVENSKA TURISTFÖRENINGEN
Alennuksia yöpymisessä. Lisätietoa täältä.

VIKING LINE, lue lisää risteilyeduista tästä!

HOLIDAY CLUB - online
Jäsenetuna saat Holiday Club kylpylähotelli- ja loma-asuntomajoituksesta -15 % alennuksen. Varattavissa Holiday Club -verkkokaupasta koodilla: Suomenlatu15. Lisätietoa täältä.

Vakuutukset

OP VAKUUTUS
Tapaturmavakuutus Suomen Ladun ja jäsenyhdistysten tapahtumissa. Lisätietoa täältä.

Palvelut

SEOSEON

Digitaalinen markkinointi Pohjoismaihin - seoseon.fi

Jäsenetuna -10% alennus.

Lisätietoa täältä.

Retkeily

LAMNIA
Lamnia on Lappeenrantalainen erä- ja retkeilyvarusteiden verkkokauppa. Meillä on Euroopan laajin valikoima puukkoja ja taittoveitsiä sekä kattava tarjonta laadukkaita erä- ja retkeilytuotteita. Suomen Ladun jäsenenä saat 10% alennuksen tilauksesi hinnasta.
Edun saat kirjoittamalla Suomen Ladun jäsennumerosi tilauksen lisätietokenttään ja syöttämällä alennuskoodin LATU10 tilauksen maksuvaiheessa.

STARTEX
Startex Oy tarjoaa kaikille Suomen Ladun jäsenille verkkokaupan www.startexstore.fi kautta -15% alennuksen Start voiteista ja -10% alennuksen Start voitelutarvikkeista sekä Start maastohiihto- ja kävelysauvoista. Ostoksia tehdessäsi Sinun tulee rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi, ilman rekisteröitymistä jäsenetu ei ole käytettävissä.
Tilaukset www.startexstore.fi  koodilla: SuomenLatuJäsen

LAPLAND CLASSIC -  vaellus
Vaella halki Lapin legendaaristen maisemien huolletulla Lapland Classic -vaelluksella! Suomen Ladun jäsenille 5% alennus jäsenkortin numerolla. www.laplandclassic.com Varaukset ja lisätiedot: safartica(a)safartica.com Puh: 016-311 485

Lisätietoa täältä.

KARTTAKESKUS
10–15 % alennus Karttakeskuksen normaalihintaisista karttatuotteista (mm. ulkoilu- ja retkeilykartat, maastokartat, tiekartat) rekisteröitymällä jäsennumerollasi ja kampanjatunnuksella: 280105, www.karttakauppa.fi, p. 09 315 49 875. Puhelun hinta 8,8 snt/min (alv. 24%). Asiakaspalvelu auki puhelimitse arkisin klo 9-15, myynti@karttakeskus.fi. Tilaa Karttakeskuksen uutiskirje, saat tietoa ja tarjouksia uusimmista kartoista ja oppaista. Karttakauppa.fi/uutiskirje.

Lisätietoa täältä.

PARTIOAITTA
10% alennus normaalihintaisista tuotteista Partioaitan myymälöistä sekä verkkokaupasta (jotta saa alennuksen, täytyy ensin rekisreröityä verkkokauppaan ja luoda tili. Tilin luonnin yhteydessä kysytään Suomen Ladun jäsennumeroa). Lisätietoa täältä.

WELHONPESÄ OY
10% alennus normaalihintaisista tuotteista. mm.  laadukkaat varusteet melontaan Suomen Ladun jäsenalennuksin. Lisätietoa täältä.

Tuotteet

KELI CLOTHING
Keli valmistaa Suomessa retkeilyyn ja urheiluun soveltuvia vaatteita huippulaatuisesta, 100% merinovillaneuloksesta. Tarjoamme Suomen Ladun jäsenille -15 % alennuksen kaikista merinovillatuotteistamme. Lisätietoa täältä.

INNOVASTORE 
10 % alennus kaikista Innovastore.fi sivuston tuotteista, lisätietoa täältä. mm. alennuskoodit

SCALACOLLECTION
Scalacollection on kotimainen laadukkaiden ja muodikkaiden päähineiden, ponchojen, fleecejen, collegeiden ja paitojen ympärille luotu tuotemerkki. ​​100% Valmistettu Suomessa.

OVELLA SYSTEMS
Alennuksia Ovella Systemsin polkupyörien säilytystelineistä. Kyselyt ja tilaukset: ovella@ovella.fi Lisätietoa täältä.

TeeTee SHOP
TeeTee SHOP -verkkokauppatilauksista 10 % jäsenalennus. Alennuksen saat teetee SHOP- verkkokaupasta kampanjakoodilla LATU, voimassaolo alkaa 17.4.2015. Lisätietoa täältä.

ADDNATURE.fi
Tervetuloa Addnaturelle päivittämään ulkoilu- ja retkeilyvarusteesi helposti ja edullisesti! Suomen Ladun jäsenille! ADDNATURE verkkokaupasta 10 % alennus koodilla ANSL10, koodi voimassa 31.12.2019 asti. Ei koske kaikkia tuotemerkkejä (www.addnature.fi/)