Metsähotelli Kiilopää

Varaa majoitus Kiilopään Metsähotellista

Metsähotelli Kiilopää tarjoaa majoitepaikkoja eri tyyppisissä valmiiksi pystytetyissä majoitteissa. Olet tervetullut yöpymään myös omalla teltalla, riippumatolla tai tentsilellä, varaathan myös silloin paikan omalle majoitteelle. 

Majoituksen ennen tai jälkeen Metsähotellin voit varata Suomen Latu Kiilopään erillisestä varausjärjestelmästä

Varatessasi majoituspaikan:

Jotta kaikki halukkaat mahtuvat yöpymään Metsähotellissamme, varaathan majoitteen, joka on sopiva teidän seurueelle. Esimerkiksi 3 hengen seurueelle varaat 3 hengen teltan, mikäli kolmen hengen majoitteissa ei ole enää tilaa, voit valita 2 hengen teltan ja yhden riippumaton. Saapuessasi yksin varaathan riippumaton tai yhden hengen tentsilen. Telttojen tila on mitoitettu yöpymiseen joten esimerkiksi pienillekin lapsille on syytä varata oma nukkumapaikka. Tavarat säilyvät hyvin teltan eteistilassa, jolloin ne eivät vie tilaa nukkumiselta. 

Varatessasi majoitetta kirjoitathan varauksen lisätietoihin muiden majoitteessa yöpyvien nimet.

Huomioithan, että tarjoamme vain majoitteen, joten pakkaathan mukaan muut tarvitsemasi retkeilyvarusteet kuten makuualustan, makuupussin, retkikeittimen ja astiat. Mikäli majoitut riippumatossa, otathan mukaan myös joko makuualustan tai riippumattoon sopivan aluspeitteen (underquilt)

Lemmikit ovat mainioita retkikavereita, mutta Metsähotelli Kiilopään valmiiksi pystytettyihin majoitteisiin emme voi ottaa lemmikkejä. Lemmikkien kanssa voit yöpyä toiset huomioiden omassa majoitteessa, muistathan varata paikan myös omalle maojitteelle.

Metsähotelli Kiilopään Ilmoittautuminen päättyy 23.8 klo 16.

Mikäli et kirjaudu sisään Metsähotelliin 31.8. klo 18:00 mennessä, paikkasi vapautuu muiden käyttöön. 

Peruutusehdot:

Voit käydä peruuttamassa varauksen 17.8. saakka ilman peruutusmaksua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme peruutusmaksun (30 €), joka laskutetaan tapahtuman jälkeen. Peruutusmaksua ei tarvitse maksaa, mikäli toimitat lääkärintodistuksen peruutuksen yhteydessä.

Peruutus tapahtuu sähköpostiisi saamasi vahvistusviestin kautta. Mikäli vahvistusviestiä ei tullut tarkistathan myös roskaposti-kansion. Mikäli vahvistusviestiä ei löydy olethan yhteydessä kiilopaaguides@suomenlatu.fi.