#Ulkona
Kuinlumiukko

Löydä oma tapasi Ulkoilla - Rakenna lumiukko

Suomen Latu järjestää tänä talvena Ulkona kuin lumiukko -kampanjan, jonka tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa. 

Ulkona kuin lumiukko -kampanja alkaa 1.2. ja päättyy 8.3.2020. Luvassa on melkein sata yleisölle avointa lumiukkotapahtumaa ympäri Suomen, tule mukaan! 

Lumiukkolaskuri

Kampanja-aikana 1.2.8.3.2020 syötetyt lumiukot löydät alta.

Lumiukkoja rakennettiin paikoin haastavista lumiolosuhteista huolimatta komeat 4873 kappaletta!

 

#UlkonaKuinLumiukko-uutiset

Image

Lumiukkojen lystikäs maailma Heinolan Raviradalla

Suomen Ladun juhlakampanjan startti su 28.1. veti Heinolan Raviradalle hyvän matkaa toistasataa innokasta ja...

29.01.2018

Image

Ilmastonmuutos vaikuttaa talviin ja ulkoilun monimuotoisuuteen

Ilmastokanava tuottaa vuonna 2018 ilmastonmuutoksen eri aiheita käsittelevää taidetta, jolla on...

25.01.2018

Image

Ulkona kuin lumiukko -kampanja starttaa sunnuntaina

Ulkoilujärjestö Suomen Latu täyttää 80 vuotta. Järjestö juhlii koko sydäntalven ajan rakentamalla lumiukkoja...

22.01.2018

Image

Lumiukkoaamu liikutti Ruskolla

Yhteistä olemista luonnossa, lumiukkoja ja ulkoilun riemua koimme 7.12.2017, kun vietimme lumiukkoaamupäivän...

11.01.2018


 

#ulkonakuinlumiukko

Even City of Kuopio knows that I'm excellent at building (read eating snow and snow diving) a snowman. #kuopio #finland #juankoskenjuice #shetlandsheepdog #picoftheday #instapic #Repost @kuopionkaupunki (@get_repost) ・・・ ☃️ Tämän talven #snowmanchallenge-satoa ☃️ Nämä ja monet muut mainiot lumiukkohaasteeseen postatut kuvat sekä Suomen Ladun lumiukkolaskurikin sen osoittavat, että olemme todellinen lumiukkokaupunki! 😄❄️ . Myös Kuopion päiväkotien lapset innostuivat #snowmanchallenge’sta ja rakentelivat ulkoilutuokiollaan toinen toistaan ihastuttavampia lumiukkoja ja lumieläimiä. 💕 . @suomenlatu lumiukkolaskurin mukaan Kuopiossa on rakennettu tänä talvena huikeat 335 lumiukkoa! 👏 Lukeman perusteella olemmekin SUOMEN VUODEN 2020 TOISIKSI LUMIUKKOISIN KUNTA – hyvä meidän joukkue! 🥈💪🤗 Pidimme pitkään jopa ykkössijaa lumiukkokisassa, mutta Nivala se vain vei voiton viime hetkellä – onnittelut siis sinne lumiukkopääkaupunkiudesta! 😊👏 Ja muistetaan me Kuopiossa, että hoppeekaan ei oo häppee, ja tärkeintähän tässä lajissa on tietystikin hyvä mieli sekä yhteinen hauskanpito. 😍 . Kuopiossa lumesta on päästy iloitsemaan tänä talvena yhdessä myös useissa talvitapahtumissa: esimerkiksi Puijon Ladun ja Juankosken kuntoilijoiden järjestämissä koko perheen lumileikkitapahtumissa lumiukkoja syntyi molemmissa monia kymmeniä! 😍 . Kuten haasteen alettua lupailimme, kaikkien #snowmanchallenge’en kuvia postanneiden kesken on nyt arvottu kaksi Kuopio-aiheista palkintoa ja onnekkaille voittajille ilmoitettu asiasta yksityisviestillä. 🎁 . Kiitos jokaiselle #snowmanchallenge’sta innostuneelle lumiukkoilijalle ja myös kaikille lumiukkoja Suomen Ladun lumiukkolaskuriin merkanneelle. 💙 . Lumiukkoilut alkavat varmaankin tältä vuodelta olemaan pikkuhiljaa tässä 💧, mutta ensi vuonna sitten jatketaan #snowmanchallenge vol. 2:n parissa! Katsotaan, mitä kaikkea tuolloin keksimmekään 😉 Ja sitä odotellessa voimmekin nauttia kevääseen heräilevästä luonnosta vaikkapa ulkoilun ja retkeilyn merkeissä! 🌞🌱 . . . Kuvat: @mmariberg, @kuopiokansalaisopisto_liikunta , @juicekoira, @stindetti . #kuopio #snowmanchallenge #hyvänelämänpääkaupunki #ulkonakuinlumiukko #paraspaikkalapsille