Osallistu kampanjaan

Image

Lataa lumiukko aiheista materiaalia!

 

#UlkonaKuinLumiukko -kampanjaan voit osallistua monella eri tapaa, tässä muutamia vaihtoehtoja:

Rakenna lumiukko!

Helpoin tapa osallistua kampanjaan on tietysti lähteä ulos liikkumaan ja rakentaa lumiukko! Kutsu mukaan perheesi, ystäväsi tai vaikka kollegasi. Syötä tietosi myös etusivulta löytyvään lumiukkolaskuriin ja auta meitä tavoittelemaan 10 000 lumiukon rajapyykkiä. Muista myös räpsäistä omasta luomuksestasi kuva ja jaa se sosiaalisessa mediassa tunnisteella #ulkonakuinlumiukko!

Järjestä lumiukkotapahtuma!

Haluaisiko yhdistyksesi, järjestösi tai koulusi järjestää oman lumiukkotapahtuman? Yleisen lumiukkotapahtuman voi järjestää lähes missävain, tarvitaan vain lunta ja iloisia ulkoilijoita. Tapahtumaan voit kutsua sidosryhmiäsi, asiakkaitasi tai lähialueen lapsiperheet! Tapahtuman yhteyteen voi myös järjestää muuta toimintaa. Lumiukkotapahtuman voit järjestää myös osana toista suurempaa talviriehaa! Muista ilmoittaa tapahtumasi Suomen Ladun tapahtumakalenteriin! Sivun ylälaidasta voit ladata tapahtuman kannalta hyödyllistä materiaalia kuten kuvia, logoja sekä valmiita julistepohjia.

Järjestä lumiukkotempaus!

Lumiukkotempauksen tarkoituksena on rakentaa jotain suurta, näyttävää ja huomiota herättävää! Se voi olla kaupungin kanssa yhteisvoimin rakennettu jättilumiukko kaupungin torille tai kymmenien, jopa satojen lumiukkojen laakso keskeiselle paikalle kuten suuren tien varteen, yleiseen puistoon tai muulle keskeisille paikalle. Ota siis haaste vastaan ja rakenna lumiukoilla jotain mullistavaa!

 

Lisätietoa kampanjasta antaa,

Tapahtumasuunnittelija
Petteri Tiainen
0505566844
petteri.tiainen@suomenlatu.fi